پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۹

رئیس شورای شهر بوشهر:

زیرساخت‌ها در محلات جنوبی شهر بوشهر توسعه می‌یابد

زیرساخت‌ها در محلات جنوبی شهر بوشهر توسعه می‌یابد

بوشهر - رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: زیرساخت‌ها در محلات جنوبی شهر بوشهر توسعه می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوذر دهدار صبح یکشنبه در نشست با اهالی کوی رایانی بوشهر اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساخت‌ها در شهر بوشهر تلاش گسترده‌ای صورت گرفته است و طرح‌های مهمی در دست اجرا است.

وی محله محوری و توزیع عادلانه خدمات و اعتبارات در شهر بوشهر را به عنوان اولویت مهم شورای شهر عنوان کرد و ادامه داد: در گذشته برای توسعه زیرساخت‌های محلات جنوبی بوشهر تلاش خوبی صورت نگرفته و باید این کمبودها جبران شوند.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر اولویت اجرای پروژه‌ها را با محلات جنوبی و مناطق کمتر توسعه یافته دانست و بیان کرد: توسعه و تقویت فضاهای فرهنگی و تفریحی در محلات جنوبی شهر بوشهر را در دستور کار داریم.

وی با اشاره به اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای آسفالت کوچه‌ها و معابر شهر بوشهر تاکید کرد: عملیات آسفالت کوچه‌ها و معابر شهر از محلات جنوبی شهر بوشهر شروع شده و با جدیت در حال اجرا است.

دهدار از ساخت یک پارک در محله تنگک اول و پارک باغ بهزاد خبر داد و اضافه کرد: چهار فرهنگسرا در محلات تنگک دوم، باغ بهزاد، خواجه‌ها و دواس و یک زمین چمن مصنوعی نیز در محله تنگک دوم ساخته می‌شود.

کد خبر 4653942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha