پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۴

عضو کمیسیون صنایع مجلس تأکید کرد

افزایش تولید در سایپا با تکیه بر مدیریت جهادی

افزایش تولید در سایپا با تکیه بر مدیریت جهادی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: رشد تولید محصول در سایپا با تکیه بر مدیریت جهادی و اعتقاد به اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا درخصوص افزایش تولید در سایپا و رکوردشکنی این خودروساز در تولید، افزود: مدیریت و کار جهادی و اعتقاد به اقتصاد مقاومتی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار دارد، می‌تواند راهگشا بوده و ما را از بحران‌ها عبور دهد.

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با تولید بیشتر و جهت‌دهی به نقدینگی و منابع مالی در دست مردم می‌توانیم مشکلات بیشتری را از صنعت خودرو برطرف کنیم، ضمن آن‌که در این صورت، ثبات قیمتی خوبی نیز در بازار حاکم خواهد شد و شرایط در این حوزه بهتر خواهد بود.

وی گفت: اقدام سایپا درخصوص ارتباط و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان به‌منظور افزایش داخلی‌سازی قطعات خودرو ازجمله اقدامات نو، بدیع و بسیار خوبی است که انجام شده و لازم است مورد تحسین قرار گیرد.

حسینی‌کیا ادامه داد: حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد قطعات خودرو وارداتی است و اگر بتوانیم این قطعات را بومی‌سازی کنیم، خودرو محصولی ۱۰۰ درصد بومی خواهد شد که این امر، هم موجب اشتغال‌زایی می‌شود و هم، گامی در جهت بی‌تأثیر کردن تحریم‌ها است.

کد خبر 4655925

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • بی نام RO ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۲
      2 0
      فقط حرف... سه ماهِ پیش باید یک دستگاه خودرو کوئیک رو به من تحویل می‌دادن...ولی به بهانه‌ی نبودِ قطعه، این ماه و اون ماه می‌کنن...جالبا که میگن معلوم نیست چه زمانی حاضر بشه...