پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۰۳

در جلسه ای مطرح شد؛

تاکید استاندار تهران بر رفع مشکلات اجتماعی این استان

تاکید استاندار تهران بر رفع مشکلات اجتماعی این استان

تهران _ استاندار تهران گفت: در مسائل اجتماعی ۲۰ سال دچار غفلت شده‌ایم و باید تمام توان خود را معطوف به رفع مشکلات اجتماعی کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بند پی صبح چهارشنبه در نخستین جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان تهران طی سخنانی اظهار داشت: در ایام تابستان و آغاز سفرها از دستگاه‌های متولی سفر نظیر راهداری و پلیس راهور انتظار داریم تا مثل همیشه به وظایف خود عمل کرده تا شاهد تلفات کمتری باشیم.

محسنی بند پی با اشاره به آیین نامه ادغام جلسات گفت: در بدو ادغام جلسات اعلام کردیم که این طرح کارشناسی شده نیست و نامه‌ای به همکاران استاندار خود در کشور ارسال کردیم تا با شناسایی نقاط قوت ضعف در آئین نامه ادغام جلسات نقطه نظرات خود را در این خصوص اعلام نمایند تا با یکدیگر هم اندیشی کنیم.

وی یکی از نقاط ضعف این آئین نامه را تصویب مصوبات توسط شورای برنامه ریزی دانست و بیان داشت: یکی ازمشکلات این است که استاندار و رؤسای تمامی دستگاه‌ها در جلسه حضور دارند اما مصوبات این جلسه باید به تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان برسد.

استاندار تهران بیان داشت: البته کارگروه اجتماعی و فرهنگی بسیار مهم است و همانطور که مقام معظم رهبری تاکید کردند که در مسائل اجتماعی ۲۰ سال دچار غفلت شده‌ایم باید تمام توان خود را معطوف به رفع مشکلات اجتماعی کنیم.

محسنی بندپی با بیان اینکه در آئین نامه ادغام جلسات اما کمترین اختیار را به فرمانداران داده‌اند افزود: به عنوان یکی از مصوبات اولین جلسه اجتماعی تشکیل جلسه متناظر شهرستانی به ریاست فرماندار را اعلام می‌کنم.

وی گفت: ترکیب اعضای این کارگروه نیز متصلب نیست و می‌توان با تشخیص رئیس جلسه و اعضای دیگری هم اضافه شوند.

محسنی بندپی عنوان داشت: می‌توان با استفاده از ظرفیت قانونی این کارگروه و اقدامات خوبی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان تهران صورت داد.

وی با اشاره به اینکه برخی از استانداران از حضور در جلسات متعدد گلایه داشتند گفت: برخی استانداران آئین نامه نیز ادغام جلسات را مفید ارزیابی کردند و البته این آئین نامه نقاط مثبت فراوان هم دارد و به مرور کارگروه‌هایی وضعیت مطلوبی پیدا می‌کنند.

کد خبر 4656651

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha