به گزارش خبرنگار مهر، علی جهانی صبح امروز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به در پیش بودن هفته تأمین اجتماعی اظهار داشت: کارکردهای سازمان تأمین اجتماعی و عملکرد آن در این هفته تشریح میشود.
سازمان تأمین اجتماعی بیش از ۴۵ درصد جمعیت لرستان را تحت پوشش دارد
وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی بیش از ۴۵ درصد جمعیت استان را تحت پوشش دارد، تصریح کرد: نزدیک به ۹۰۰ هزار نفر تحت پوشش خدمات تأمین اجتماعی هستند و ۲۲۰ هزار بیمه شده اصلی داریم.
مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان با تاکید بر اینکه ۷۰ هزار نفر مستمری بگیر و ۳ هزار نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری در استان داریم، افزود: ۳۲ نوع خدمت کوتاه مدت و در مجموع ۴۰ نوع خدمت کوتاه مدت و بلندمدت به جامعه تحت پوشش خود ارائه میدهیم.
تأمین اجتماعی در دو بخش درمان و بیمه ماهانه ۱۴۰ میلیارد هزینه میکند
جهانی با اشاره به اینکه ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه در بخش بیمه داریم و سال گذشته ۱,۲۰۰ میلیارد تومان در استان هزینه کرده ایم، گفت: در مجموع هزینههای بیمهای و درمانی استان ۱۴۰ میلیارد تومان در ماه است.
وی با بیان اینکه پیش بینی میکنیم که امسال در بخش بیمهای و درمان بیش از ۲ هزار میلیارد تومان هزینه داشته باشیم، تصریح کرد: تأمین اجتماعی تا سال ۹۶ در سطح کشور رتبه ۳۲ و ۳۳ را داشته است و طی یک سال گذشته با توجه به ۱۰۰ شاخص بیمهای جزو ۱۰ استان برتر کشور شده ایم.
مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان خاطرنشان کرد: در خدمات غیرحضوری دومین استان کشور بعد از آذربایجان شرقی از نظر حجم عملکرد هستیم و بیش از ۴۵ درصد عملکردها را در فضای ارتباطی الکترونیک ارائه کرده ایم.
بیش از ۶۰ نوع خدمت در لرستان الکترونیک میشود
جهانی با اشاره به اینکه پیش بینی میشود تا پایان ۶ ماهه اول امسال بیش از ۶۰ نوع خدمت را در استان الکترونیک کنیم، اظهار داشت: حتی ساز و کاری طراحی میشود که دفترچههای مردم را درب خانه تحویل دهیم. همین دفترچهها نیز در آینده حذف میشوند و افراد با کد ملی خود خدمات میگیرند.
وی شفاف سازی و آگاه سازی، حذف مراجعات غیرضروری که هزینههای مختلف را در پی دارد، شکل دهی سرعت، دقت و کیفیت، دسترسی بسیار سریع و ایجاد سلامت اداری، شفافیت سازمانی و رسیدن به کیفیت و کمیت ارائه خدمات از جمله مزیتهای الکترونیکی شدن خدمات است.
الکترونیکی شدن همه پروندههای بیمه شدگان، مستمری بگیران و کارفرمایان
مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان با اشاره به اینکه در حال حاضر فرآیندی را طی میکنیم تا تمام اسناد بیمه شدگان را در فضای الکترونیک اسکن کنیم، ادامه داد: پروندههای همه بیمه شدگان، مستمری بگیران و کارفرمایان استان را تا پایان سال الکترونیک میکنیم.
جهانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح بخشودگی جرایم کارفرمایان لرستان گفت: طرح بخشودگی جرایم کارفرمایان استان از تاریخ ۱۳ خردادماه سال جاری آغاز شده است.
وی با بیان اینکه کارفرمایان استان ۸۰۰ میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بدهی دارند، تصریح کرد: بیشترین بدهی مربوط به سال ۹۰ تا ۹۶ است و شهرداریها با ۲۰۰ میلیارد تومان بیشترین بدهی را به تأمین اجتماعی دارند؛ پس از آن نیز کارخانه پارسلیون با ۴۰ میلیارد، سامان کاشی بروجرد و یخچال سازی لرستان بیشترین حجم بدهی را به خود اختصاص داده اند.
پیش بینی کاهش ۳۰۰ میلیاردی بدهی کارفرمایان با استفاده از طرح بخشودگی جرایم
مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان با تاکید بر اینکه در گذشته به کارگاههای تولیدی نگاه حمایتی صرف داشته اند و به رابطه تولید و اشتغال توجه نداشته اند، مدیران رابطه دقیقی را بین هزینه و درآمد ایجاد نکرده اند، لذا بدهیها رو به افزایش رفته است؛ افزود: هرچه بدهیها افزایش مییابند امکان وصول آنها کمتر میشود. باید این نگاه حمایتی را برداریم و به سمت این برویم که یک کارفرما بتواند هزینهها و درآمد خود را به تعادل برساند.
جهانی با اشاره به اینکه پیش بینی میشود بیش از هفت هزار کارگاه بدهکار از طرح بخشودگی جرایم استفاده کنند و بیش از ۳۰۰ میلیارد جریمه از کل بدهی کارفرمایان حذف شود، اظهار داشت: خواهش ما این کارفرمایان است از این فرصت استفاده کنند و جرایم خود را پرداخت کنند.
نظر شما