پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۵۶

استاندار قزوین:

شناخت همه جانبه فضای مجازی برای مدیران الزامی است

شناخت همه جانبه فضای مجازی برای مدیران الزامی است

قزوین- استاندار قزوین گفت: فضای مجازی همه شئون سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی جامعه را تحت تاثیر قرار داده و شناخت تهدیدات این فضا برای مدیران و مقابله با آن ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای اداری استان قزوین ظهر چهارشنبه با حضور ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی، آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، زاهدی استاندار قزوین داود محمدی و حمیده زرآبادی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مدیران دستگاههای اجرایی استان در استانداری قزوین برگزار شد.

عبدالمحمد زاهدی در این جلسه اظهار کرد: بازگشت پیکر شهدا گاهی طولانی می شود تا یادمان نرود این میزها و مسئولیت ها به چه قیمتی نصیب ما شده است.

وی بیان کرد: آنها که شهید شوند نزد خدا روزی می خورند اما سالهای سال بستگان و والدین شهدا چشم انتظارشان بودند ولی باید بدانیم حساب و کتابی هست.

استاندار قزوین تصریح کرد: در ادامه برنامه های آموزشی همایش ۵۰ سال آموزش مدیران و کارمندان را داریم که توانمند سازی کارکنان دولت در اولویت است.

وی اظهارداشت: ۱۰ عنوان برنامه آموزشی داریم که آسیب شناسی مسائل فرهنگی در اولویت است تا سطح مهارتی مدیران بالا برود.

زاهدی گفت: تا پایان تیرماه فرصت هست تا مدیران برای جذب اسناد خزانه اقدام کنند تا فرصت از دست نرود و بموفع اعتبارات جذب شود.

فضای مجازی همه شئون جامعه را در برگرفته

استاندار قزوین تصریح کرد: در شرایط کنونی فضای مجازی همه شئون سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی جامعه را تحت تاثیر قرار داده و باید این فضا و فرصت ها و تهدیدها را بشناسیم و برای مقابله با آن آماده باشیم.

وی اضافه کرد: برای تقویت توانمندی مدیران دستگاههای اجرایی آموزش مستمر مدیران را جدی خواهیم گرفت.

کد خبر 4657063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha