پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۲۲

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری:

بهره گیری مناسب از ظرفیت ها زمینه ساز ایجاد ۳۰۰هزار فرصت شغلی است

بهره گیری مناسب از ظرفیت ها زمینه ساز ایجاد ۳۰۰هزار فرصت شغلی است

شهرکرد- معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: بهره گیری مناسب از ظرفیت ها و پتانسیل ها زمینه ساز ایجاد ۳۰۰هزار فرصت شغلی در روستاهای کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امید ظهر چهارشنبه در کارگروه تخصصی اشتغال استان اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری دارای شاخص‌های مطلوبی است و در جهت مثبت در حال رشد است.

وی افزود: نظام جهموری اسلامی در مجموعه روستاها از ابتدای انقلاب تاکنون اقدامات بزرگی انجام داده اما خلاهایی نیز وجود دارد که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند و یکی از این موارد اشتغال روستائیان است.

امید با بیان اینکه تمام ۳۸ هزار روستایی کشور از امکانات اساسی و مورد نیاز اولیه مانند آب، راه برخوردار هستند، ادامه داد: دولت ۱۲ خدمت ویژه به نام اشتغال روستایی را تعریف کرده که یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با تایید مجلس و پیگیری مجموعه دولت در این زمینه اختصاص داده شده است.

وی تصریح کرد: اگر از منابع به نحو مطلوب و در جای خودش استفاده شود می‌توان حدود ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در روستاها ایجاد کرد و نرخ بیکاری را به صورت محسوس کاهش داد.

امید بیان کرد: تلاش این است که این منابع استمرار داشته و پایدار بماند که دولت در همین راستا در سال جاری ۵۰۰ میلیارد دلار به این امر اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه توسعه هر استان نسبت به ظرفیت‌های آن یک موضوع منطقی است و باید به فراخور این پتانسیل‌ها توسعه صورت گیرد، تاکید کرد: ظرفیت گردشگری در استان می‌تواند منجر به تولید ثروت شود.

امید بیان کرد: مدیران جهارمحال و بختیاری می‌توانند با برگزاری نشست‌ها و پیگیری‌ها بسیاری مسائل را در استان حل کنند.

وی تاکید کرد: در چهارمحال و بختیاری تبعات ناشی از مهاجرت را می‌توانیم پررنگ‌تر ببینیم که هرچه مهاجرت از روستاها به شهر صورت گیرد، ناامنی و مشکلات و تبعات سنگینی را به دنبال دارد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری بیان کرد: اکنون بیش از ۳۰ دستگاه دولتی در روستاها مشغول ارائه خدمت به روستائیان هستند اما نبود تعامل بین‌بخشی میان این دستگاه‌ها گاهی موجب خنثی کردن فعالیت دیگری شده است.

کد خبر 4657301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha