پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ تیر ۱۳۹۸، ۷:۵۱

امام جمعه همدان:

فعالیت صنعتگران در عرصه تولید نمونه بارز جهاد اقتصادی است

فعالیت صنعتگران در عرصه تولید نمونه بارز جهاد اقتصادی است

همدان - امام جمعه همدان گفت: فعالیت صنعتگران در عرصه تولید با وجود مشکلات بسیاری که گریبانگیر این بخش است نمونه بازری از جهاد اقتصادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب الله شعبانی موثقی شامگاه چهارشنبه در همایش روز صنعت در همدان خطاب به تولیدکنندگان و صنعتگران با بیان اینکه ورود شما به عرصه تولید با تمام مشکلات موجود نمونه بارز جهاد اقتصادی است، گفت: فعالیت در این حرفه با وجود تمام مشکلات حاکم بر تولیدی ها و صنعت قابل تقدیر است.

وی با تبریک روز صنعت و با بیان اینکه امیدوارم در روز صنعت فرصتی به تولیدکنندگان و فعالان این عرصه داده شود تا حرفهایشان را بگویند و مسئولان به دنبال حل مسائل باشند، گفت: تولیدکنندگان و فعالان این عرصه موشکافی های خوبی در خصوص مشکلات دارند و مسئولان نیز باید در حل مسئله تلاش کنند و راهکار حل و رفع آن را بیابند.

حجت الاسلام شعبانی با بیان اینکه قالب مشکل واحدهای تولیدی بانک ها هستند و بانک ها نیز واحدهای تولیدی را مشکل می دانند و در این میان سوال ایجاد می شود که آیا صنعتگر مقصر است یا قانون؟ گفت: فرد مسئول در چارچوب‌های قانونی گرفتار است و صنعت‌گران گاهی با قانون پیش نمی‌رود که در این خصوص بارها عنوان شده مسائل اداری از مشکلات تولیدکنندگان است به طوری که بسیاری از صنعتگران و تولیدکنندگان برای دریافت مجوز فعالیت ماه ها معطل می شوند.

قانون با تجربه تولیدکنندگان و صنعتگران نوشته و پیراسته شود

امام جمعه همدان با بیان اینکه در این خصوص محیط زیست، اداره مالیات و سایر مجموعه ها باید قانون خود را اجرا کنند و به واسطه همین اقدامات در تزاحمات قرار گرفته ایم که باید این عامل‌های مزاحمت را شناخت تا حل شوند، اظهار داشت: قانون باید با تجربه تولیدکنندگان و صنعتگران نوشته و پیراسته شود.

وی خطاب به صنعتگران با بیان اینکه فعالیت شما در عرصه تولید قدم گذاشتن در عرصه جهاد اقتصادی است، اظهار داشت: شما در حالی که به راحتی می توانستید سرمایه خود را در بانک ها گذاشته و از سود آن بهره ببرید وارد عرصه تولید شدید و سختی های این بخش را به جان خرید که این اقدام شایسته تقدیر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز با بیان اینکه امسال ۲ واحد صنعتی استان همدان به عنوان نمونه کشوری انتخاب شدند، از اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش صنعت استان همدان خبرداد و بیان کرد: در بخش تسهیلات از تبصره ۱۸؛ ۵۰۰ میلیارد تومان برای سرمایه در گردش، سرمایه ثابت و نوسازی و بازسازی واحد های تولیدی استان همدان درنظر گرفته شده است.

حمیدرضا متین با بیان اینکه به بخش سرمایه در گردش یارانه تعلق نمی گیرد، عنوان کرد: دولت تمهیداتی برای بخشودگی جرائم بیمه ای با دستور العمل خاص در نظر گرفته که البته زمان آن محدود است.

وی با اشاره به اینکه شرایط بین الملل شرایط مناسبی نیست و گرفتاری ایجاد کرده است، تاکید کرد: البته طی ۱۰ روز گذشته تغییراتی به سمت مثبت داشته ایم اما در جنگ نابرابری هستیم که در این جنگ به دنبال پیدا کردن مسیر هستیم.

وی با بیان اینکه بالارفتن نرخ دلار آسان و پایین آمدن آن بسیار سخت است و به دنبال تلطیف شرایط هستیم، گفت: در هفته صنعت ۴ واحد تولیدی در استان همدان افتتاح شد و در هفته دولت نیز طرح‌های بزرگ و تاثیرگذاری را به اجرا در می آوریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه از هفته دولت فرمان استانداری همدان مبنی بر پیگیری طرح های بزرگ آغاز می شود، گفت: تولید کنندگان نیازمند حمایت هستند.

کد خبر 4657585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha