به گزارش خبرنگار مهر، علی حاجی زاده چهارشنبه شب در جلسه ای با موضوع بازآفرینی شهری با حضور مسئولان شهرستان رفسنجان اظهار داشت: در استان کرمان سهمیه ۷۰۰ واحد مسکونی پیشنهاد شده که در طرح بازآفرینی شهری از تسهیلات استفاده کنند که رفسنجان می تواند در این زمینه پیشگام باشد.
وی افزود: مالکانی که در محدوده بافت فرسوده زمین داشته باشند می توانند از تسهیلات کم بهره بدون سپرده گذاری ۵۰، ۷۰ و ۹۰ میلیون تومان بهره مند شوند.
وی بیان کرد: در کنار تسهیلات ساخت، تسهیلات ودیعه اسکان موقت هم اعطا می شود که در کلان شهرها ۳۰ میلیون و در سایر شهرها ۲۲.۵ میلیون تومان تعلق می گیرد که بازپرداخت آن ۱۰ ساله است.
معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل مسکن و شهرسازی استان کرمان تصریح کرد: از هفت هزار و ۷۵۱ هکتار شهر رفسنجان، ۴۴۲ هکتار آن بافت فرسوده است که ۶ درصد را شامل می شود.
حاجی زاده ادامه داد: از ۱۵۱ هزار نفر جمعیت شهر رفسنجان، ۲۵ هزار نفر ساکن بافت های فرسوده هستند که ۱۷ درصد جمعیت این شهر را شامل می شود.
وی تصرح کرد: برای اجرای پروژه های بازآفرینی شهری هر دستگاه اجرایی ۳۰ درصد از اعتبارات سنوات خود را به این امر اختصاص دهد و در محلات فرسوده هزینه کند.
نظر شما