به گزارش خبرنگار مهر، مراسم معارفه مدیر جدید حوزه علمیه استان قزوین صبح شنبه با حضور آیت الله علیرضا اعرافی رئیس حوزه های علمیه کشور، آیت الله عابدینی امام جمعه قزوین، آیت الله تلخابی نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری، داود محمدی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی، طلاب و روحانیون و اساتید حوزه در شبستان مسجدالنبی (ص) قزوین برگزار شد.
عبدالمحمد زاهدی در این مراسم اظهار کرد: تاریخ انقلاب اسلامی در جهان بی نظیر است چون بر اساس اندیشه ها و آموخته های دینی و شیعی شکل گرفت در فضایی که دین را افیون توده ها می دانستند. اعتقادی نبود که دین می تواند حکومت داری کند در این شرایط در همه انقلاب های ضد استبدادی دنیا مردمی ترین انقلاب متعلق به جمهوری اسلامی است.
وی افزود: بدون شناخت تاریخ حوزه علمیه نمی توان انقلاب را شناخت، با پیچیدگی هایی که در جهان امروز هست باید تقویت جایگاه حوزه مورد توجه باشد.
زاهدی بیان کرد: تفاوت حوزه های علمیه ما با سایر ادیان این است فقط نیازمندی های جامعه استخراج نشده بلکه دنبال نظریه پردازی بر این مبنا که انسان با حکم خداوند بر سرنوشت خود حاکم است و نظریه حاکمیت دین بر جامعه به عنوان یک گفتمان اساسی در جامعه شکل گرفت و دین در سیاست مشارکت و دخالت کرد و حرکتی عظیم شکل گرفت.
استاندار قزوین ادامه داد: امروز با اوضاع سیاسی و اجتماعی پیچیده ای مواجهیم که مجموعه قوای ما نیازمند نظریه پردازی حوزه ها هستند و جامعه باید از این دیدگاه و نظریه های بیرون آمده از حوزه های علمیه استقبال کند.
وی یادآور شد: مدیر جدید حوزه علمیه قزوین می تواند در تقویت امور دینی مردم موفق تر عمل کند.
در ادامه این مراسم ضمن تقدیر از خدمات ۴ ساله حجت الاسلام عباسی مدیر سابق، حجت الاسلام سبحانی نیا به عنوان مدیر جدید حوزه علمیه قزوین معرفی شد.
نظر شما