پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ فروردین ۱۳۸۶، ۱۲:۰۳

رئیس سازمان سنجش آموزش در گفتگوی اختصاصی با مهر خبر داد:

اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد در هفته اول خرداد / امکان تصحیح معدل تا اعلام نتایج نهایی / تاثیر 20 درصدی معدل در آزمون کارشناسی ارشد

اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد در هفته اول خرداد / امکان تصحیح معدل تا اعلام نتایج  نهایی / تاثیر 20 درصدی معدل در آزمون کارشناسی ارشد

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه هیچ مصوبه جدیدی در مورد تاثیر معدل در کنکور کارشناسی ارشد تدوین نشده است گفت : سازمان سنجش آموزش کشور نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1386 را که شامل رتبه و کارنامه داوطلب می شود، هفته اول خردادماه در اختیار داوطلبان قرار می دهد.

دکتر عبدالرسول پورعباس در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از هفته آینده کمیته های تخصصی، سئوالات و اعتراضات دریافت شده از سوی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد را مورد بررسی قرار می دهند و پس از مشخص شدن کلید نهایی فرایند تصحیح سئوالات آغاز می شود.

وی ادامه داد : نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1386که شامل رتبه و کارنامه داوطلب می شود، هفته اول خرداد ماه به اطلاع داوطلبان می رسد. اعلام نتیجه و ارائه کارنامه تنها از طریق اینترنت امکانپذیر است و توزیع کارنامه در دانشگاه ها به صورت دستی انجام نمی شود.

رئیس سازمان سنجش با اشاره به اینترنتی شدن فرایند انتخاب رشته توسط سیستم هوشمند گفت: فرصت کافی برای انجام انتخاب رشته اینترنتی در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و انتظار می رود با در نظر گرفتن شرایط جدید در نحوه انتخاب رشته این امر بدون خطا یا اشتباهی از سوی داوطلبان صورت گیرد.

وی با تأکید بر درج صحیح معدل کارشناسی افزود: داوطلبان باید معدل خود را به صورت دقیق به سازمان اعلام کنند. در حال حاضر نیز داوطلبان می توانند در صورتی که امکان اشتباهی در درج معدل صورت گرفته باشد، تا قبل از اعلام نتیجه نهایی با برقراری ارتباط با سازمان سنجش، معدل صحیح خود را اعلام کنند.

پورعباس در خصوص درصد تأثیر معدل کارشناسی در قبولی گفت : تاکنون مصوبه جدیدی برای تغغیر در روند اعمال معدل کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد اعلام نشده است و سازمان نیز مانند سال های گذشته 20 درصد از قبولی را به معدل اختصاص می دهد.

کد خبر 466006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha