پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۴۰

امام جمعه همدان:

تجلیل از الگوهای انقلابی حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی است

تجلیل از الگوهای انقلابی حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی است

همدان - امام جمعه همدان بابیان اینکه در بیانیه گام دوم باید به سمت تمدن نوین اسلامی حرکت کنیم، گفت: تجلیل از الگوهای انقلابی حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب الله شعبانی موثقی ظهر یکشنبه در جلسه شورای برگزاری کنگره ملی آیت الله تالهی در استانداری همدان با بیان اینکه آیت‌الله تالهی مردی اهل عرفان، علم، توجه به مردم و انقلاب بود، اظهار داشت: شخصیت آیت الله تالهی یک اسوه حسنه است که در قرآن کریم معرفی آنها سفارش شده است.

نیاز به معرفی الگوهای خوب در جامعه احساس می‌شود

نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه نیاز به معرفی الگوهای خوب در جامعه احساس می‌شود و این یک وظیفه است، گفت: گاهی جمع عرفان و سیاست مشکل به نظر می‌رسد اما در طول تاریخ برخی علما ثابت کرده‌اند که می‌شود هم عارف و هم انقلابی بود.

وی با اشاره به اینکه شخصیت‌هایی چون بوعلی سینا، عین القضات و باباطاهر الگوهای خوبی برای جوانان هستند که باید به خوبی معرفی شوند، گفت: نباید در برگزاری کنگره‌ها تنها به دنبال تجلیل از شخصیت‌های بزرگ بود بلکه باید چنین برنامه‌هایی اثرات اجتماعی مشهود داشته باشند.

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه گاهی به اشتباه شخصیت‌سازی می‌کنیم که این موضوع مانع پیشرفت می‌شود، گفت: در بیانیه گام دوم باید به سمت تمدن نوین اسلامی حرکت کنیم و برگزاری این کنگره حرکت در همین زمینه است.

تجلیل از عالمان دین، تجلیل از ارزش‌ها و اندیشه‌های معنوی و الهی است

استاندار همدان نیز در جلسه شورای برگزاری کنگره آیت الله تالهی همدانی با بیان اینکه تجلیل از عالمان دین، تجلیل از ارزش‌ها و اندیشه‌های معنوی و الهی است، گفت: همدان مهد بزرگان و شخصیت‌های علمی و فرهنگی است و نامگذاری هر سال به نام یکی از شخصیت‌ها و مفاخر همدانی گامی ارزشمند در راستای معرفی مفاخر استان است.

سید سعید شاهرخی با بیان اینکه در استان همدان ۷ کنگره به نام مفاخر و مشاهیر بزرگ استان برگزار شد که بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است، گفت: کنگره ملی آیت الله تالهی همدانی آبان ماه در همدان برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: شخصیت‌های بزرگی در سال‌های گذشته خود را وقف اسلام و تعالی ارزش‌های اسلامی کرده‌اند که وظیفه ما تجلیل از آنها و ترویج اندیشه‌های ناب است.

ابعاد معنوی شخصیت آیت‌الله تالهی برای نسل جوان معرفی شود

نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری نیز با بیان اینکه اسوه حسنه در قرآن و روایات آمده است و باید برای معرفی آنان تلاش کرد، گفت: ابعاد معنوی شخصیت بزرگ آیت‌الله تالهی باید برای نسل جوان معرفی شود.

آیت الله سید مصطفی موسوی همدانی با بیان اینکه آیت الله تالهی و آیت الله نجفی و آیت الله آخوند و شهید همدانی‌ها اسوه‌های حسنه هستند، گفت: هدف کنگره‌ها باید معرفی اسوه‌های حسنه باشد

گفتنی است؛ در این جلسه مراسم رونمایی از پوستر کنگره ملی حضرت آیت‌الله تالهی همدانی با حضور استاندار همدان، نماینده ولی فقیه در استان همدان، فرزند آیت اله تالهی و اعضای کمیته‌های اجرایی کنگره در محل دفتر استاندار همدان برگزار شد.

کد خبر 4660091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha