پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۱۸

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد

استفاده از تمام ظرفیت های کشور برای برقراری شرایط پایدار تولید

استفاده از تمام ظرفیت های کشور برای برقراری شرایط پایدار تولید

شهرکرد - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از تمام ظرفیت‌های کشور مانند نظامی و امنیتی و نیز توان اقتصادی نهادهایی چون سپاه و بسیج برای برقراری شرایط پایدار تولید استفاده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس تابش ظهر یکشنبه در آیین بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن در شهرکرد اظهار داشت: کشور در جنگ اقتصادی قرار دارد و شرایط اقتصادی امروز در کشور عادی نیست.

وی افزود: تحریم‌های ناجوانمردانه موجب کاسته شدن سطح صادرات و مشکلاتی در حوزه اقتصاد شده است.

تابش با اشاره به اینکه در حال حاضر در بندر امام (ره) ظرفیت ذخیره سه میلیون تن کالای اساسی وجود دارد، ادامه داد: اکنون میزان ذخیره کالا، کالاهای موجود در کشتی‌های در حال تخلیه و در نوبت تخلیه بیش از ۴ میلیون و ۶۰۰ تن است.

وی با تاکید بر اجتناب از القای یأس و ناامیدی که باعث تشدید تقاضای کاذب بازار می‌شود، تصریح کرد: افزایش تقاضا موجب افزایش واردات و افزایش خروج ارز است لذا نباید یخچال خانه‌ها را تبدیل به انبار کالاهای اساسی مردم کرد.

رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: مشکلات فراوانی در بخش صنعت و معدن وجود دارد که ناشی از تحریم است اما نباید در بیان مشکلات اغراق کرد بلکه باید تدبیر مناسب اندیشید.

تابش گفت: باید در چرخه تولید باید علاوه بر کمیت به کیفیت نیز بها داد زیرا حمایت از حقوق تولید کننده و مصرف کننده از هم جدا نیست و اگر از تولید کننده حمایت مطلوبی شود کالای کافی و دارای کیفیت در اختیار مصرف کننده قرار خواهد گرفت.

قرارداد های پنج ساله با قطعه سازان خودرو منعقد می شود

وی با اشاره به اینکه افزایش تقاضا در زمستان گذشته افزایش تولید خودرو را در پی داشت، افزود: افزایش تولید خودرو در جهت حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان بود.

تابش بیان کرد: اکنون کشور در تامین ارز با مشکلات بسیاری مواجه است که بایستی برای کاهش این مشکلات، به سمت اقداماتی همچون گسترش بخش خصوصی و ایجاد فضای کسب و کار حرکت کرد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص خروج از شرایط موجود در صنعت خودرو، بیان کرد: موضوع واگذاری شرکت‌های غیرمولد دو خودرو ساز بزرگ مطرح است و تلاش می‌کنیم با قطعه‌سازان کشور قراردادهای پنج ساله منقعد و تولید قطعات، با حمایت دولت به آنان واگذار شود.

وی گفت: ۲۸۰۰ بازرس در کشور وجود دارد، که از این تعداد ۷۰۰ الی ۸۰۰ نفر در بخش‌های دیگر فعالیت دارند و دو هزار بازرس در کشور مسئولیت بازرسی بیش از پنج میلیون واحد تولیدی را بر عهده دارند لذا حجم کار سنگین است.

تابش دیدن محدودیت‌ها به چشم فرصت، عدم انبار کالا، دامن نزدن بر تنش‌ها را برخی از راهکارهای راهکار برون‌رفت از شرایط موجود عنوان کرد.

رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: تنش‌های ایجاد شده در فضای بازار کاسته شده و قیمت کالاها شیب نزولی داشته یا ثابت شدند.

تابش بیان کرد: از تمام ظرفیت‌های کشور مانند نظامی و امنیتی و نیز توان اقتصادی نهادهایی چون سپاه، بسیج برای برقراری شرایط پایدار برای تولید استفاده خواهد شد.

کد خبر 4660333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha