پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

سواستفاده از عکس گواهینامه؛

قانون شکنی اف بی آی در زمینه استفاده از فناوری تشخیص چهره

قانون شکنی اف بی آی در زمینه استفاده از فناوری تشخیص چهره

اگرچه مقامات محلی و برخی شرکت های امریکایی به علت نقض حریم شخصی کاربران استفاده از فناوری تشخیص چهره را متوقف کرده اند، اما اف بی آی بر این کار اصرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، گزارش خبری روزنامه واشنگتن پست در این زمینه نشان می دهد پلیس فدرال امریکا (اف بی آی) و اداره گمرک و مهاجرت این کشور از عکس های گواهینامه های رانندگی مانند یک معدن طلا برای جمع آوری داده های مورد نیاز در سیستم شناسایی چهره بهره می گیرند.

این سازمان ها با اسکن کردن صدها میلیون عکس قابل دسترس از این طریق یک پایگاه داده غیررسمی کنترل و نظارت طراحی کرده و به طور منظم از داده های این عکس ها برای شناسایی مجرمان جرائم خرد مانند سارقان و غیره استفاده می کنند.

بر اساس اطلاعات موجود اف بی آی هر ماه به تنها در حدود ۴۰۰۰ جستجو در ارتباط با فناوری شناسایی چهره انجام می دهد و از این طریق حریم شخصی میلیون ها شهروند امریکا به طور مرتب نقض می شود.

این اقدامات در ۲۱ ایالت آمریکا متداول است که از جمله آنها می توان به ایالت های واشنگتن، پنسیلوانیا و تگزاس اشاره کرد. نکته جالب عدم نیاز به دستور دادگاه برای انجام چنین اقداماتی است.

کد خبر 4660689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha