پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

۱۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۳

فرمانده سپاه پانزده خرداد قرچک:

راهپیمایی عفاف و حجاب در قرچک برگزار می‌شود

راهپیمایی عفاف و حجاب در قرچک برگزار می‌شود

قرچک- فرمانده سپاه پانزده خرداد قرچک از برگزاری راهپیمایی عفاف و حجاب در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر شهیری صبح چهارشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته عفاف و حجاب برگزار شد اظهار داشت: هفته عفاف و حجاب به منظور پاسداشت از ۲۰۰۰ شهید فاجعه ۲۱ تیر ۱۳۱۵ مسجد گوهرشاد، اعتراض به کشف حجاب رضاخان می‌باشد.

وی با بیان اینکه خانواده در اسلام و ایران به عنوان یک سنگر تربیت نیروی‌های مؤمن انقلابی می‌باشد، اظهار داشت: حجاب به عنوان یکی از اهداف دشمن در فضای مجازی و رسانه‌ها توسط معاندین مورد تهاجم فرهنگی، اخلاقی قرار گرفته است.

فرمانده سپاه پانزده خرداد قرچک از همه مردم غیور و شهید پرور و مدافعان حریم عفاف وحجاب دعوت کرد تا در راهپیمایی و تجمع بزرگ (حافظان حریم خانواده) شرکت نموده و با حضور خود دست دشمنان را کوتاه کنند.

کد خبر 4661958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha