پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۳۰

معاون وزیر صنعت:

انواع تحریم‌ها علیه ایران انجام شد/تحریم‌های جدید دیگر اثر ندارد

انواع تحریم‌ها علیه ایران انجام شد/تحریم‌های جدید دیگر اثر ندارد

یزد ـ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دشمن انواع تحریم‌ها را علیه ملت ایران انجام داده و دیگر گزینه‌ای برای اجرا ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید زرندی پیش از ظهر امروز در حاشیه سفر خود به استان یزد در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به تاکید آیت‌الله ناصری بر توسعه تولید پوشاک در کشور و راه‌اندازی واحدهای بزرگ در این زمینه اظهار داشت: این اتفاق تقریباً رخ داده و اکنون با کاهش ۳۶ درصدی واردات پوشاک مواجه هستیم.

وی عنوان کرد: واردات حوزه نساجی صدمات و آسیب‌های جدی به این صنعت وارد کرده بود اما با کنترل واردات و کاهش آن، وضعیت صنعت نساجی یزد بهبود یافت.

زرندی بیان کرد: دو صنعت مهم در کشور مورد هدفگذاری قرار گرفته که یکی از آنها، صنعت نساجی است و اقدامات انجام شده در این زمینه به نحوی است که علاوه بر کاهش واردات، افزایش شش درصدی صادرات را نیز شاهد بوده ایم.

معاون طرح و برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کوچک‌ترین و بزرگترین اتفاقات کشور به نوعی مرتبط با وزارت صنعت، معدن و تجارت است، افزود: سال گذشته در عین سختی‌هایی که برای اقتصاد کشور وجود داشت، شاهد موفقیت‌های بزرگی نیز در این حوزه بودیم.

زرندی تصریح کرد: در شرایط سخت، افراد مبتکر و کارآفرینان تسلیم نشدند و به واقع مجاهدت و در برابر تحریم‌ها مقاومت کردند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفت و هر گزینه‌ای که برای تحریم به ذهنش می‌رسید، اجرایی کرد و اکنون دیگر گزینه‌ای در این زمینه ندارد بنابراین تحریم‌های جدیدی که علیه ایران به کار گرفته، دیگر اثر ندارد.

زرندی در بخش دیگری از سخنان خود از صدور ۶ هزار و ۲۰۰ پروانه بهره برداری در سال گذشته خبر داد و یادآور شد: این میزان در مقایسه با سال ۹۶ افزایش شش درصدی داشته است.

وی افزود: سعی کردیم این نگاه فرصت محور را در وزارتخانه مورد توجه قرار دهیم و یکی از دغدغه‌های اصلی که داشتیم با توجه به اینکه دشمن هدف‌گذاری کرده بود که ما در حوزه نفت بیشترین ضربه را به ما بزنند، مدیریت وضعیت موجود بود.

کد خبر 4662209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha