به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، رایس وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه احتمال دیدار خود با وزیر امور خارجه ایران در حاشیه کنفرانس منطقه ای بغداد که در اوائل ماه مه برگزار می شود را رد نکرده است.
دومین نشست کنفرانس منطقه ای بغداد که به منظور بررسی موضوعات مطرح درباره عراق تشکیل می شود، در اوائل ماه مه برگزار خواهد شد.
این درحالی است که هوشیار زیباری وزیر امور خارجه عراق تنها به برگزاری این کنفرانس اشاره کرده و محل برگزاری آن را تعیین نکرده است.
برپایه این گزارش، منابع آگاه در وزارت امور خارجه آمریکا روز گذشته اعلام کردند : رایس در کنفرانس منطقه ای که قرار است در سطح وزرای امور خارجه در ماه جاری میلادی در بغداد برگزار شود، شرکت کند.
این منابع همچنین این کنفرانس را فرصت مناسبی برای انجام مذاکرات بین تهران، دمشق و واشنگتن دانستند.
ازسوی دیگر، جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا و نوری المالکی نخست وزیرعراق در ویدئو کنفرانس اخیر خود در مورد برگزاری این کنفرانس منطقه ای بحث و تبادل نظر کردند.
این درحالی است که رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه نیز از اعلام آمادگی چند کشور برای شرکت در نشست استانبول برای حل مشکلات عراق خبر داد.
نظر شما