پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۱۶

معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور:

۱۰۰۰ پرونده قاچاق بالای ۵ میلیارد ریال در کشور تشکیل شده است

 ۱۰۰۰ پرونده قاچاق بالای ۵ میلیارد ریال در کشور تشکیل شده است

تبریز- معاون هماهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور با تاکید بر کاهش قاچاق گفت: ۱۰۰۰ پرونده قاچاق بالای ۵ میلیارد ریال در کشور طی سال ۹۷ تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی پورکاظم شایسته ظهر امروز سه شنبه در پنجمین نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز آذربایجان شرقی با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته بیش از پنج ملیارد ریال در کشف پرونده‌های مهم قاچاق افزایش داشته ایم، ادامه داد: باید همه استان ها در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز تلاش کنند و این موضوع یکی از اولویت ها باشد.

وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی نیز در امر مبارزه با قاچاق رتبه برتر کشور شده است، افزود: ۳ هزار و ۵۰۰ پرونده تعزیراتی و قضائی در این استان تشکیل شده است.

شایسته با اشاره به اینکه ۵۲ میلیارد تومان حجم جرایم صادر شده در آذربایجان شرقی است، ادامه داد: آذربایجان شرقی در انهدام کالای قاچاق در کشور رتبه نخست را دارد.

وی با تاکید بر اینکه در سال ۱۳۹۲ شمسی ۲۵ میلیارد دلار قاچاق کالا در کشور انجام شده است، گفت: بر اساس قانون نیز نباید کالای قاچاق کشف شده به بازار داخلی وارد شود. مقدار قاچاق کالا در سال ۱۳۹۶ به ۱۳ میلیارد دلار کاهش یافته است.

معاون هماهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین با تاکید بر ضرورت رسیدگی فوری به پرونده‌های قضائی قاچاق در کشور گفت: کشورهای همسایه برای مبارزه با قاچاق هزینه نمی‌کنند، بر اساس کنواسیون بین المللی آنها باید در این خصوص هزینه کنند، زیرا فعلاً فقط ایران خسارت‌های مالی و جانی در این خصوص متحمل می‌شود.

وی ادامه داد: در مجموع ۲ هزار پرونده قضائی وجود دارد که به خاطر صدور حکم جزای نقدی معطل مانده است که از این تعداد ۵۲ پرونده تشکیل شده است.

کد خبر 4662500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha