به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی ظهر چهارشنبه در مراسم گردهمائی اجلاسیه ائمه جمعه مازندران اظهار داشت: در تاریخ ایران همیشه تحریم بوده است و تاریخ این ملت با این تحریم ها توانسته فناوریهای نوینی را به دست آورد.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اشاعه نا امیدی در جامعه اظهار کرد: بخشی از این ماجرا ها داخلی است اما دنیای معارض ما میخواهد کسی ما را نبیند چون اکثر آنهایی که به ایران آمدهاند نظرشان در مورد ما عوض شده و مبلغ ما شدهاند.
وی با اشاره به اینکه با آمارهای موجود، امروز مردم ما از نظر رفاه از اروپا وضعیت بهتری دارند، تاکید کرد: فقر ایران، فقر گرسنگی نیست بلکه فقر تمتع، رفاه و فقر اشتغال مطلوب است چرا که نوع توقعات بر اساس مطالبات جدید است.
پور محمدی تصریح کرد: بزرگ نمایی ضعف ها و نادیده گرفتن ظرفیت های موجود و اقتدار ملی از جمله تدابیر دشمن برای ضعیف شمردن این کشوراست.
وی گفت: دشمنان می دانند که ایران با تمام ناهماهنگی های موجود در حال حاضر توانسته است با اتکا به توانمندی های موجود در بین ستیزه جویان غرب وشرق قد علم کند و این از جمله دستاورد های ۴۰ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران است.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز کشور درپایان اظهار داشت: با انسجام و اعتماد ملی می توان در شرایط سخت جامعه با تدابیر درست به دستاوردهای بیشتری را نصیب کشور کرد.
نظر شما