پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۲۱:۱۹

معاون ارزیابی انطباق استاندارد گلستان خبرداد:

پلمب ۵ دستگاه آسانسور غیر استاندارد در گلستان

پلمب ۵ دستگاه آسانسور غیر استاندارد در گلستان

گرگان- معاون ارزیابی انطباق استاندارد گلستان از پلمب پنج دستگاه آسانسور غیراستاندارد طی بازدیدهای دوره ای بازرسان این اداره کل در سه ماه اول سال ۹۸ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد گلستان، داود مزیدی گفت: سازمان ملی استاندارد ایران بازرسی های ادواری را به منظور جلوگیری از فعالیت آسانسورهای فاقد استاندارد الزام کرده و در همین راستا در استان گلستان در سه ماه اول سال ۹۸ طی ۱۹ مورد بازرسی از آسانسورهای منصوبه، پنج دستگاه آسانسور مراکز دولتی، عمومی و بعضاً مسکونی به علت نداشتن ایمنی و استانداردهای لازم پلمب شده است.

وی با ارائه آمار پلمب آسانسورها در سال ۹۷ گفت: در سال گذشته از ۵۵ مورد بازرسی از آسانسورهای منصوبه در سطح استان، ۳۲ دستگاه آسانسور غیر استاندارد پلمب شد.

مزیدی ادامه داد: علی رغم هشدارهایی که به مالکان و مدیران ساختمان ها در خصوص عدم نصب آسانسور غیر منطبق با استاندارد های لازم داده می شود، متاسفانه همچنان شاهد نصب آسانسورهای غیر ایمن توسط شرکت های غیر مجاز در ساختمانهای عمومی هستیم.

وی در پایان افزود: حوزه آسانسور به دلیل اهمیت و حساسیت، همکاری همه دستگاه ها را می طلبد و در راستای حفظ ایمنی شهروندان این همکاری از سوی دستگاه های اجرایی استان ضرورت دارد و لازم است شهروندان هم هنگام نصب آسانسور حتماً به شرکت هایی که مجاز به نصب آن هستند، مراجعه کنند.

کد خبر 4663693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha