به گزارش خبرگزاری مهر ، در این بازدید که سفیر سوئیس در ایران و برخی مقامات شهرداری زوریخ ، دکتر محمد باقر قالیباف را همراهی می کردند. بازدید کنندگان پس از یک ساعت پرواز به وسیله هلی کوپتر به محل کارگاه تونل در بلندی های آلپ عزیمت کردند.
شهردار تهران و همراهان در این بازدید پس از حضور در عمق 1000 متری سطح زمین ، از مراحل مختلف انجام کار در این تونل بازدید کردند .
تونل neat که بزرگ ترین تونل دنیا محسوب می شود هم اکنون 60 درصد پیشرفت کاری داشته و بر اساس پیش بینی ها عملیات ساخت آن تا سال 2015 میلادی به طول خواهد انجامید.
این تونل 57 کیلومتری که از زیر کوه های آلپ ، دو کشور ایتالیا و سوییس را به هم متصل می کند ، به منظور عبور قطار ساخته خواهد شد و به لحاظ دقت محاسبات مهندسی ، حجم عملیات و جنس سنگ ها در نوع خود کم نظیر است.
بنابراین گزارش ، شهردار تهران و هیئت همراه در این سفر از دانشگاه پلی تکنیک سوئیس و شهرک علمی آن نیز بازدید کردند.
در این بازدید در مورد نحوه تعامل دانشگاه زوریخ و شهرداری این شهر و همچنین نقش این دانشگاه و تحقیقات و فعالیت های علمی آن در توسعه شهری بحث و تبادل نظر شد.
دانشگاه زوریخ از معتبرترین دانشگاه های اروپاست و دانشمندانی همچون آلبرت انیشتین ، هم فارغ التحصیل و هم استاد این دانشگاه بوده اند.
این گزارش می افزاید: شهردار تهران و همراهان همچنین از مرکز بازیافت اتوموبیل و لوازم خانگی شهر برن بازدید کردند .
در این بازدید مراحل مختلف بازیافت خودرو و لوازم خانگی برای شهردار تهران وهیات همراه تشریح شد.
شهردار تهران و همراهان همچنین در این سفر ضمن بازدید های میدانی از سیستم حمل و نقل شهری کشور سوئیس ، پارکینگ های عمومی و روشهای ایمن سازی معابر ، به بحث و تبادل نظر با کارشناسان دانشگاهی و متخصصان حمل و نقل و ترافیک پرداختند .
قالیباف را در این سفر ، معاونان امور مناطق ، خدمات شهری ، حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و همچنین مشاور شهردار در امور فضای سبز ، همراهی می کنند.
شهردار تهران که به دعوت شهردار زوریخ به کشور سوئیس سفر کرده است ، عصر امروز ژنو را به مقصد تهران ترک خواهد کرد.
نظر شما