پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۴

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی:

موردی از ابتلای دام به تب کریمه کنگو در مرکزی گزارش نشده است

موردی از ابتلای دام به تب کریمه کنگو در مرکزی گزارش نشده است

اراک- مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با توجه به اقدامات و پیشگیری های صورت گرفته، امسال تاکنون موردی از ابتلای دام به تب کریمه کنگو در استان مرکزی مشاهده نشده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن شانقی اظهار کرد: با توجه به اینکه این بیماری در دام علائمی ندارد، تاکید می شود که توصیه‌های دامپزشکی برای پیشگیری از بیماری جدی گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه موردی از این بیماری تاکنون در استان مرکزی مشاهده نشده است، افزود: دامداران باید نسبت به سم‌پاشی جایگاه و بدن دام جهت از بین بردن کنه‌ها در اسرع وقت اقدام کنند که قسمتی از سم‌پاشی برای مناطق کم جمعیت و اقشار ضعیف نیز توسط دامپزشکی صورت می‌گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر تمام کشتارگاه‌ها در سطح استان مجهز به پیش سردکن هستند (دمای ۰ تا ۴ درجه ایجاد می‌کند) و پس از کشتار، لاشه دام ۲۴ ساعت در پیش سردکن نگهداری و سپس توزیع می‌شود.

شانقی بیان کرد: امسال به دنبال افزایش بارندگی‌ها، جمعیت حشرات نیز افزایش پیدا کرد در نتیجه دامداران اهمیت زیادی به سم‌پاشی می‌دهند که در این زمینه مشکلی وجود ندارد. نظارت در کشتارگاه‌ها نیز توسط ناظران و بازرسان بهداشتی به صورت دقیق انجام می‌شود.

وی در خصوص جابجایی دام اضافه کرد: لازم است که به منظور جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری‌ها در جمعیت دام و طیور و بروز مشکلات بهداشتی، دامداران برای حمل دام‌ها نسبت به اخذ مجوز حمل از شبکه دامپزشکی شهرستان‌ها اقدام کنند.

کد خبر 4665425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha