پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۸

رئیس جمهوری فرانسه:

دکترین نظامی جدید فرانسه در راه است

دکترین نظامی جدید فرانسه در راه است

رئیس جمهوری فرانسه شب گذشته در سخنانی از دکترین نظامی جدید این کشور خبر داد که می تواند یک فرماندهی فضایی را ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه در سخنانی که شب برگزاری جشن روز باستیل ایراد می کرد، از دکترین نظامی جدید این کشور خبر داد.

وی در توضیح گفته خود افزود: این دکترین نظامی می تواند یک فرماندهی فضایی ایجاد کرده و نیروهای نظامی فضایی که بخشی از نیروهای هوایی این کشور هستند مسئولیت حفاظت و تقویت از ماهواره های فرانسوی را برعهده خواهد داشت.

گفتنی است پاریس امروز میزبان شمار زیادی از رهبران اروپایی به مناسبت جشن روز باستیل است.

باستیل نام زندان و قلعه‌ای قرون وسطایی در پاریس بوده که یادآور یکی از زندان های مخوف جهان است. زندان باستیل در ۱۴ جولای ۱۷۸۹ میلادی به دست انقلابیون سقوط کرد و پس از آن در سال ۱۸۸۰ به پیشنهاد سیاستمداری به نام «بانژمان راسپَیل» ۱۴ جولای در فرانسه تعطیل رسمی اعلام شد.

کد خبر 4665889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha