پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۷

حاج علی اکبری:

نهاد نماز جمعه در ۹۰۰ شهر کشور شعبه دارد

نهاد نماز جمعه در ۹۰۰ شهر کشور شعبه دارد

ری- رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: امروز نهاد نماز جمعه در بیش از ۹۰۰ شهر کشور شعبه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری صبح سه شنبه در حاشیه تجدید میثاق ائمه جمعه و نمایندگان ولی فقیه در سراسر کشور در جمع خبرنگاران گفت: امروز و پس از گذشت ۴۰ سال نهاد مبارک نماز جمعه به درختی تنومند و پر برکت تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه امام راحل نگاه ویژه ای به برگزاری نماز جمعه داشتند، گفت: امام عزیز ما نماز جمعه را در رأس امور و از اعظم برکات برای ملت می دانستند و این نهاد با اندیشه عمیق و ژرف خود در سال ۵۸ غرص شد و امروز همه از برکات آن متنعم هستند.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: امروز نهاد نماز جمعه در ٩٠٠ شهر کشور شعبه دارد و مردم کشور عزیز و اسلامی ایران در تمام نقاط از این فریضه ارزشمند بهره مند هستند.

کد خبر 4667843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha