پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۱۵

فرمانده انتظامی استان قزوین:

پلیس امنیت اقتصادی در استان قزوین راه اندازی می شود

پلیس امنیت اقتصادی در استان قزوین راه اندازی می شود

قزوین- فرمانده انتظامی استان قزوین از راه اندازی پلیس امنیت اقتصادی در آینده ای نزدیک در استان قزوین خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی حاجیان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان که در عوارضی آزادراه قزوین- زنجان برگزار شد، با بیان اینکه اگر اصحاب رسانه هدفمند کار کنند می توانیم جامعه سالمی داشته باشیم، اظهار داشت: امنیت یک موضوع گروهی و اجتماعی است و بدون مشارکت مردم نمی توانیم امنیت پایدار داشته باشیم و مردم باید سهم خود را در امنیت ایفا کنند.

فرمانده انتظامی استان قزوین بیان کرد: سازمان ها و نهادها باید وظیفه خود را در این حوزه بدانند چرا که نیروی انتظامی به تنهایی قادر به تامین امنیت نیست و با اقدامات گروهی می توانیم امنیت پایدار داشته باشیم.

سردار حاجیان افزود: اصحاب رسانه به عنوان پل ارتباطی بین پلیس و مردم هستند و رسانه‌ها اگر فعالیت خود را به نحو احسن انجام دهند مردم در تامین امنیت نیز حضور خواهند داشت.

وی اضافه کرد: امروز وضعیت امنیت استان یک وضعیت مطلوب است و براساس فاکتورهای ارزیابی و مقایسه در حوزه جرایم، وضعیت مطلوبی در بین استان‌های کشور داریم.

سردار حاجیان یادآور شد: در حال حاضر استان یک شرایط استان مرزی را داراست چراکه قزوین مسیر تردد ۱۱ استان محسوب می شود و در مسیر تراتزیت غرب از شرق و بالعکس است.

فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین عنوان کرد: با بازیابی های صورت گرفته در حوزه بافت جمعیتی و فضای سیاسی عنوان می شود که قزوین استان امنی است.

سردار حاجیان با اشاره به نقش پلیس برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب گفت: نیروی انتظامی به عنوان نیروی اجتماعی باید از لحاظ دانش و فناوری‌های نوین خود را با جامعه و اهداف تعریف شده همراهی کند.

فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین اضافه کرد: معنویت و اخلاق از برجسته‌ترین ارزش‌ها بوده و صداقت ایثار و توکل و ایمان به خدا در این حوزه مهم است؛ پلیس در بطن خبر قرار دارد و معنویت و اخلاق در دستور کار پلیس است.

سردار حاجیان اظهار داشت: در بیانیه گام دوم به بخش اقتصاد نیز اشاره شده و یک نقطه کلیدی و تعیین کننده بوده و امنیت بسترسازتوسعه اقتصادی است و بدون امنیت توسعه اجتماعی و فرهنگی محقق نمی‌شود و امکان ادامه حیات نیست و ما در ۱۶۰۰ نقطه با مردم در ارتباط هستیم.

وی با بیان اینکه ۳۶ ماموریت در قانون برای ما تعریف شده و حفظ دستاوردهای انقلاب در قانون عنوان شده است، گفت: عدالت و مبارزه با فساد لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

راه اندازی پلیس امنیت اقتصادی در استان قزوین

فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین اضافه کرد: در راستای تشکیل پلیس امنیت اقتصادی در پایتخت، بزودی در استانها و از جمله استان قزوین این بخش راه اندازی می شود.

وی بیان کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب به سبک زندگی توجه ویژه شده است و تلاش غرب برای تغییر سبک زندگی در ایران است و امروز پوشش‌ها، سبک زندگی مردم را تحت پوشش قرار می‌دهند و پشت آن اهداف شومی است که مردم باید به آن توجه کنند و می‌تواند سایر حوزه‌های زندگی ما را تحت تاثیر قرار دهد و باید جهادی و هوشمندانه عمل کنیم.

سردار حاجیان افزود: نیروی انتظامی اولویت‌های خود را مشخص کرده است که ارتقای تعالی دینی و شایسته سالاری و جوان گرایی در دستور کار پلیس قرار دارد و نیروی انتظامی در استان قزوین به گونه‌ای وارد عمل شده است که در این حوزه‌ها افزایش عملکرد داشته است.

کاهش ۲۹ درصدی تصادفات فوتی

وی با اشاره به سوانح رانندگی در استان تصریح کرد: شاهد کاهش ۲۹ درصدی تصادفات فوتی نسبت به مدت سال گذشته هستیم که این شرایط برگرفته از اجرای طرح‌های هوشمندانه پلیس با هدف خاصی براساس زمان و جغرافیا در پلیس راه انجام شد که این کاهش حاصل تعامل مناسب پلیس با سایر دستگاه‌ها بوده است.

فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین گفت: تمام سازمان ها در ایمنی جاده ها و تصادفات نقش دارند و باید به معنای واقعی حضور داشته باشند که در این صورت میزان تصادفات بیشتر از این میزان کاهش می‌یابد.

وی اظهار کرد: در بخش متوفیان تصادف شاهد کاهش ۲۴ درصدی و در سرقت از منزل شاهد کاهش ۱۹ درصدی بودیم و طرح‌هایی نیز در این حوزه انجام شده است.

سردار حاجیان مطرح کرد: سرقت در اماکن خصوصی ۱۰ درصد کاهش یافته است و در بخش سرقت‌های خُرد شاهد افزایش بودیم و افزایش ۷۱ درصدی کشف سرقت مغازه را شاهد بودیم.

وی ادامه داد: در اماکن خصوصی و کشف ۱۶ درصد افزایش داشتیم و افزایش ۱۵ درصدی کشف سرقت موتورسیکلت، ۳۷ درصد افزایش کشف قطعات خودرو، سرقت احشام ۱۶ درصدافزایش کشف داشتیم.

فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین اضافه کرد: در بحث موادمخدر موضوع خرده فروشان مطرح است که استفاده از موادمخدر باعث ناامنی شده است و برنامه ما دستگیری خرده فروشان و معتادان متهاجر و تحویل به کمپ‌ها است.

سردار حاحیان یادآور شد: در دستگیری معتادین در ۴ ماه اول سال ۸۱ درصد افزایش داشتیم و اگر ظرفیت کمپ‌ها افزایش یابد می توانیم تمام معتادان سطح شهر را جمع آوری کنیم.

وی افزود: در کشف و دستگیرشدگان قاچاق کالا سه درصد رشد داشتیم و انواع کشف موادمخدر ۲۲ درصد با بیش از ۸۰۰ کیلودر مدت مشابه سال گذشته افزایش داشتیم و تریاک ۲۶ درصد افزایش صورت گرفته است.

فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین مطرح کرد: در کشف سایر مواد مخدر به ویژه شیشه ۱۷۲ درصد رشد داشتیم.

وی از انهدام پنج باند سرقت از منازل خبر داد و اظهار کرد: شش نفر از سارقین حرفه ای منازل دستگیر شده‌اند که به سرقت‌های خود در استان‌های تهران، البرز، اراک، همدان و قزوین اعتراف کرده‌اند و در این راستا بیش از دو میلیاردتومان اموال مردم شناسایی شده است.

حاحیان مطرح کرد: در حوزه فضای مجازی نیز اقداماتی انجام شده و بیش از ۸۰ درصد از پرونده هایی که به پلیس فتا ارجاع داده شده موفقیت آمیز بوده است.

کاهش ۷۱ درصد تصادفات فوتی در قزوین

وی گفت: کاهش ۷۱ درصد تصادفات فوتی و ۱۰ درصدی تصادفات خسارتی از جمله اقدامات پلیس راهور استان در چهار ماهه ابتدای سال بوده است.

فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین تصریح کرد: طرح تابستانی شروع شده و در این طرح تمرکز بر برخورد با رانندگان حادثه ساز است و ۵۰ تیم گشتی در محورهای مواصلاتی حضور موثری دارند.

وی با بیان اینکه بیشتر تصادفات به علت خواب آلودگی و خستگی است یادآور شد: راه اندازی خودروهای نامحسوس در دستور کار ما است و توانستیم ناوگان کنترل نامحسوس را افزایش دهیم و در حال حاضر ۹ دستگاه را در اختیار داریم.

سردا حاجیان گفت: در سه ماهه ابتدای امسال از ۱۶۶ هزار و ۳۷۸ تماسی که با نیروی انتظامی گرفته شد ۴۸ درصد قابل‌رسیدگی و عملیاتی بوده، ۵۰ درصد راهنمایی و ارشاد صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در سه ماه اول یک هزار و ۴۹۰ پرونده به مراکز مشاوره و مددکاری‌ها در استان ارجاع داده شده و ۶۷۳ نفر آنها به مصالحه ختم شد.

فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین مطرح کرد: در ۸۱ درصد پرونده‌هایی که به مراکز ارجاع داده شد موفق بودیم و بیشتر مسالحه مربوط به مسایل خانوادگی بوده و بیش از ۶ هزار جلسه مشاوره و ۴۷ جلسه آموزشی برگزار شده است.

وی گفت: حضور در محلات و فعال کردن معتمدین محلات در مردادماه امسال انجام می شود.

کد خبر 4668201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha