خدیجه سپنجی نائب رئیس فدراسیون فوتبال در امور بانوان در گفتگو با مهر ضمن بیان این مطلب گفت: برنامه های فدراسیون در امور بانوان طبق برنامه ریزی های انجام شده از ابتدای سال آغاز شده است به طوریکه هم اکنون دو اردوی تیم ملی فوتسال از تاریخ پنجم و فوتبال از 14 فروردین ماه آغاز شد.
وی ادامه داد: تیم های ملی ما در رشته های فوتسال و فوتبال شرایط خوبی را دارند و تنها به حمایت و برنامه ریزی برای دیدارهای برون مرزی نیاز دارند به همین منظور قصد داریم برنامه های برون مرزی را برای این دورشته در نظر بگیریم که هنوز تصویب نهایی آنها انجام نگرفته است.
سپنجی افزود: برای تقویت این دو تیم دو اردوی برون مرزی را هم تدارک دیده ایم که هنوز شرایط آنها مشخص نیست.
وی تصریح کرد: تیم ملی فوتسال بانوان ایران از افراد توانمندی بهره می برد. به همین دلیل قصد داریم برای اولین بار این تیم را به رقابتهای آسیایی داخل سالن ماکائو اعزام کنیم که با هدف تقویت تیم ملی مقدمات اردوها و حضور مربیان خارجی فراهم شده است.
نظر شما