پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۰۷

معاون برنامه ریزی سازمان جهاد کشاورزی قزوین:

۱۸ واحد تولیدی در قزوین برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند

۱۸ واحد تولیدی در قزوین برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند

قزوین- معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۱۸ واحد تولیدی بخش کشاورزی استان برای دریافت ۶۱۳ میلیارد ریال تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شدند.

حمید رضا تبسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با ابلاغ دستورالعمل و شیوه نامه اجرایی تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ تاکنون ۱۴۷ طرح با اعتباری به مبلغ پنج هزار و ۹۱۹ میلیارد ریال در سامانه تسهیلات بانکی وزارت جهاد کشاورزی ثبت نام شده است.

وی افزود: از این تعداد ۱۶ طرح مربوط به محصولات گلخانه‌ای، یک طرح شیلات و یک طرح به دامپروری است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین پیش بینی کرد: با اجرای این طرح‌ها زمینه استغال ۱۶۸ نفر در منطقه فراهم شود.

وی تصریح کرد: پس از بررسی طرح‌های متقاضیان در کارگروه استانی توسط اعضای این کارگروه شامل شرکت آب منطقه‌ای استان، اداره کل محیط زیست، اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سازمان جهاد کشاورزی استان می‌باشد ۱۸ طرح به بانک‌های عامل جهت دریافت تسهیلات معرفی شدند.

وی هدف از ارائه این تسهیلات را؛ تولید و اشتغال بخش کشاورزی در جهت افزایش تولید، ایجاد فرصت‌های شغلی و تثبیت اشتغال از طریق حرکت از کشاورزی سنتی به کسب وکار کشاورزی با تمرکز بر تأمین مالی زنجیره ارزش به جای فعالیت‌های مستقل و جزیره‌ای و همچنین توسعه کشاورزی قراردادی برشمرد.

کد خبر 4668809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha