به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، خودروساز بزرگ فرانسه، رنو، با صدور بیانیهای اعلام کرد فروش این شرکت در نیمه اول امسال در بازار در حال افول اروپا بدون تغییر بود، اما در مناطقی مانند آفریقا، آسیای غربی و هند با سقوط ۲۷.۷ درصدی روبرو شد که علت عمده آن خروج رنو از ایران در سال ۲۰۱۸، تحت فشار تهدیدات تحریم از سوی آمریکا بود.
فروش شرکت رنو در منطقه اوراسیا، شامل روسیه، ۵. درصد افت کرد و در بازار آمریکا هم ۳.۹ درصد پایین آمد. امسال فروش رنو در برزیل با رشد ۸ درصدی همراه بود.
رنو تحت تأثیر کند شدن جهانی صنعت خودرو، با افت فروش ۶.۷ درصدی مواجه شد، اما اعلام کرد محصول جدید این شرکت این تأثیرات منفی را در برخی بازارهای کلیدی کاهش خواهد داد.
طبق بیانیه جدید این خودروساز، فروش شرکت رنو در بازه ژانویه-ژوئن، از ۲.۰۸ میلیون خودروی سبک در سال گذشته، به ۱.۹۴ میلیون خودروی سبک در سال جاری، افت کرده است. در این بیانیه آمده است سقوط فروش جهانی خودرو از آمار این شرکت بدتر بوده و ۷.۱ درصد کاهش یافته است.
اعلام نتایج ضعیف فروش رنو در حالی صورت گرفت که صنعت خودروی جهان با نتایج ناامیدکنندهای روبرو شده است؛ بازارهای بزرگ در حال افت هستند و موانع مهمی برای تجارت به وجود آمدهاند. این آمار یک روز پس از آن منتشر شد که رقیب فرانسوی رنو، پیاسای (پژو سیتروئن)، از سقوط ۱۲.۸ درصدی فروش خود خبر داد.
شرکت رنو در بیانیه خود اعلام کرد که این خودروساز فرانسوی در نیمه اول امسال، سهم بازار خود را در بازار خودرو، که به شدت در حال افت بود، حفظ کرده است و این کار بدون محصولات جدید انجام شده است.
اولیویر مارگوئت، مدیر فروش رنو، به خبرنگاران گفت: معرفی مدل جدید «کلیو مینی» به افزایش فروش این شرکت در نیمه دوم سال کمک خواهد کرد، همچنین مدل ارتقا یافته خودروی الکتریکی زوئی هم به شکوفایی فروش کمک میکند. در نیمه اول امسال فروش جهانی مدلهای الکتریکی ۴۲.۹ درصد رشد کرده است.
در حالی که فروش برند اصلی رنو در نیمه اول با ۱۱.۵ درصد افت همراه بود، برندهای زیرمجموعه که کم هزینهتر بودند با رشد فروش مواجه شدند؛ فروش داچیا ۴.۵ درصد و لادا مارکی روسی ۶.۷ درصد بالا رفت.
نظر شما