پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ تیر ۱۳۹۸، ۲۳:۵۰

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران:

مشروطیت در جمهوری اسلامی تکرار نخواهد شد

مشروطیت در جمهوری اسلامی تکرار نخواهد شد

ورامین- رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: مشروطیت در جمهوری اسلامی تکرار نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی شامگاه پنج شنبه و در ایام تأسیس شورای نگهبان و در بازدید از دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک طی سخنانی گفت: شورای نگهبان ضامن حفظ اسلامیت نظام اسلامی است.

وی افزود: علی رغم تمامی نامهربانی‌ها شورای نگهبان همچنان پاسدار انقلاب اسلامی است و قطعاً با وجود این شورا مشروطیت در این کشور تکرار نخواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران از این شورا خواست مانع حضور افراد ناصالح در ارکان تصمیم گیری نظام شود.

در این دیدار میری دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک نیز با ارائه گزارشی از عملکرد این دفتر گفت: اعضای این دفتر به صورت افتخاری در خدمت شورای نگهبان هستند و ما از مردم در ایفای رسالت خود استمداد می‌طلبیم.

کد خبر 4670230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha