به گزارش خبرنگار پارلماني مهر حاجي گفت: 3/5 درصد دانش آموزان سيگار كشيدن را تجربه كرده اند.
به گفته وزير آموزش و پرورش اين آمار نتايج تحقيقي است كه از دانش آموزان دوره هاي راهنمايي و دبيرستان انجام شده و در ان مشخص شده است كه مهمترين عامل در ابتلاي دانش آموزان به سيگار دوستان و همسالان و سپس خانواده است.
وي افزود: 9 درصد از خانواده دانش آموزان دچار بي ثباتي اند كه والدين آنها طلاق گرفته اند، فوت شده اند، اعتياد دارند و يا زنداني اند.
مرتضي حاجي سوال نماينده همدان را متوجه محيط آموزشي دانست و گفت: اثر گذاري محيط آموزشي نقش درجه سوم را دارد و نقشهاي درجه اول و دوم در اين زمينه به محله ومنزل اختصاص دارد.
وزير آموزش و پرورش پيشگيري، كمك به دانش آموزان، تبليغات وسيع ضد سيگار، وضع قوانين منع فروش سيگار به نوجوانان و استفاده از فيلم و تشكيل كلاسهاي ويژه ا را شيوه هاي متداول در دنيا براي مقابله با اين معضل دانست و افزود: در وزات آموزش و پرورش معاونت تندرستي و تربيت بدني سلامت دانش آموزان را تامين مي كند و دفتر پيشگيري از اعتياز و دفتر تغذيه و بهداشت دانش آموزان براي رسيدن به اهداف مورد نظر مسووليت دارد.
حاجي تاكيد كرد: از نمايندگان مردم تقاضاي جدي دارو كه در تنظيم بودجه حداكثر هزينه ها را به امر تعليم و تربيت و بهداشت اختصاص دهند.
در پايان حميدرضا حاجي بابايي از پاسخ وزير قانع نشد و سوال براي بررسي بيشتر به كميسيون مربوط ارجاع شد.
نظر شما