پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۴

در چهارمحال و بختیاری؛

۱۹۰۰ مددجوی کمیته امداد تحت پوشش بیمه‌ های اجتماعی قرار گرفتند

۱۹۰۰ مددجوی کمیته امداد تحت پوشش بیمه‌ های اجتماعی قرار گرفتند

شهرکرد- مدیرکل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری گفت: یک هزار و ۹۰۰ مددجوی کمیته امداد این استان تحت پوشش بیمه‌ های اجتماعی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری کمیته امداد، علی ملک پور توانمندسازی مددجویان را از رویکردها و سیاست‌های این نهاد عنوان و بیان کرد: مددجویان شاغل و زنان سرپرست خانوار از مشمولان این طرح هستند.

وی با اشاره به واگذاری بیمه درمان مددجویان این نهاد به بیمه سلامت افزود: تمامی افراد تحت پوشش کمیته امداد استان ساکن شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر با مراجعه به دفاتر پیشخوان خدمات درمانی دفترچه بیمه سلامت دریافت کرده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به شناسایی بیش از دو هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه در استان ادامه داد: روند شناسایی کودکان از سوی شبکه بهداشت شهرستان‌ها انجام و مراحل تحقیقات توسط مددکاران کمیته امداد استان صورت می‌گیرد و در صورتی که شرایط لازم را داشته باشند، جز کودکان مبتلا به سوءتغذیه قرار می‌گیرند.

ملک پور بابیان اینکه بیماران خاص و صعب‌العلاج به علت هزینه‌های بالای درمان نیازمند حمایت خیران هستند گفت: در «طرح شفا» افراد نیکوکار برای حمایت مالی از بیماران می‌توانند به مراکز کمیته امداد شهرستان‌ها مراجعه کنند.

کد خبر 4673620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha