۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۰۲

نحوه دریافت الکترونیکی قبوض برق به شهروندان بوشهری ابلاغ شد

نحوه دریافت الکترونیکی قبوض برق به شهروندان بوشهری ابلاغ شد

بوشهر - مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: نحوه دریافت الکترونیکی قبوض برق به شهروندان بوشهری ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، اردشیر مذکوری اظهار داشت: از تاریخ یکم مهرماه سال جاری قبض کاغذی برق حذف و صورت حساب تنها از طریق پیامک به آنان ارسال می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: با توجه به ابلاغ نحوه دریافت قبوض الکترونیکی برق به شهروندان هم استانی، انتظار می‌رود مشترکان در اسرع وقت نسبت به آن اقدام کنند.

وی بیان کرد: مشترکان در روش نخست برای اقدام در زمینه دریافت قبض به صورت پیامکی می‌توانند با گرفتن کد دستوری *۱* شناسه قبض# و ارسال آن به سر شماره‌های ۵۰۰۰۱۷۷۱۱۲۱ و یا ۲۰۰۰۱۵۲۱ اقدام کنند.

مذکوری ادامه داد: مشترکان گرامی در صورت تعویض خط تلفن همراه یا در صورت مستأجر بودن و تعویض منزل باید کد دستوری *۲* را به سرشماره های یاد شده ارسال و از این طریق نسبت به حذف شماره تلفن خود اقدام و سپس طبق روش یاد شده برای دریافت قبض به صورت الکترونیکی اقدام کنند.

وی اظهار کرد: در روش دوم برای اقدام در زمینه دریافت قبض به صورت پیامکی مشترکان می‌توانند شماره تلفن سرپرستان خانوار را درب منازل خود به صورت حضوری به مأموران قرائت ارائه دهند.

مذکوری ادامه داد: مراجعه به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر و مراجعه به پورتال این شرکت به ترتیب روش‌های دوم و سوم برای اقدام در زمینه دریافت قبض برق به صورت پیامکی است.

وی افزود: این اقدام که با هدف کاهش مصرف کاغذ به عنوان گامی مهم در تحقق مدیریت سبز از سوی وزارت نیرو در صورت تحقق بسیاری از مشکلات مشترکان از جمله تحویل نگرفتن قبض (به دلیل حضور نداشتن در خانه) و نیاز مراجعات حضوری برطرف خواهد شد.

مذکوری ادامه داد: با حذف قبوض کاغذی یک سوم نیروها در بخش‌های قرائت و توزیع در بخش‌های دیگر مشغول به فعالیت شده و هیچ نیرویی از شرکت‌های توزیع برق اخراج نمی‌شود.

وی یادآور شد: شبکه توزیع اکنون در بخش اتوماسیون نیازمند توجه جدی است زیرا صنعت برق با روش‌های کهنه قبلی قابل مدیریت نیست.

مذکوری در ادامه گفت: برای اینکه مردم کمترین خاموشی دریافت و این شبکه گسترده مدیریت شود گام نخست باید حرکت به سمت اتوماسیون در بخش شبکه‌های توزیع محقق شود.

کد خبر 4674200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha