پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۴

آتش سوزی عرصه های منابع طبیعی «رستم» بطور کامل اطفاء شد

آتش سوزی عرصه های منابع طبیعی «رستم» بطور کامل اطفاء شد

شیراز- آتش سوزی عرصه های منابع طبیعی شهرستان «رستم» بطور کامل اطفاء شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس، از اطفا کامل حریق در منطقه دلی قائد شفیعی شهرستان رستم خبر داد و افزود: این آتش سوزی از صبح روز سه شنبه در مناطق کوهستانی دلی قائد شهرستان رستم آغاز شده بود که به دلیل حضور به موقع نیروهای امداد جنگل و مرتع و با تلاش بی وقفه و همراهی تشکل‌های مردمی، نیروهای سپاه و بسیج و هلال احمر و با هدایت مدیریت بحران استانداری حدود ساعت ٢٠ همان روز بطور کامل مهار شد و هم اینک نیروهای پایش جهت جلوگیری از بروز مجدد آتش در منطقه مستقر شده‌اند.

شهرام منتصری که از آغازین ساعات شروع آتش سوزی در محل حضور و فرماندهی عملیات اطفا را بر عهده داشت، ضمن هشدار به سودجویانی که با اهداف مختلف باعث بروز آتش سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی می‌شوند، از احتمال عمدی بودن آتش سوزی‌های اخیر در شهرستانهای رستم و ممسنی خبر داد و افزود: نیروهای اطلاعاتی و انتظامی در حال بررسی و رصد مظنونین عامل آتش سوزی‌های اخیر در این دو شهرستان هستند و در صورت محرز شدن این مساله متخلفین دستگیر و تحویل مراجع قضائی خواهند شد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس در خصوص مجازات این افراد گفت: بر اساس ماده ٤٧ قانون حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، هر کس بطور عمدی باعث ایجاد آتش سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی شود علاوه بر پرداخت خسارت به حبس مجرد از ٣ تا ١٠ سال محکوم خواهد شد.

کد خبر 4675055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha