پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۲۰

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه:

سالروز عملیات مرصاد نماد مقاومت است /ضرورت ثبت روز ملی کرمانشاه

سالروز عملیات مرصاد نماد مقاومت است /ضرورت ثبت روز ملی کرمانشاه

کرمانشاه_ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه سالروز عملیات مرصاد را نماد مقاومت دانست و گفت: این عملیات یکی از فرازهای جنگ تحمیلی است.

بهرام فاضلی زاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش استان کرمانشاه در دفاع مقدس اظهار داشت: عملیات مرصاد یکی از فرازهای جنگ تحمیلی است.

وی افزود: عملیات مرصاد در شرایط خاصی اتفاق افتاد چرا که آتش بس پذیرفته شده بود و این تصور غلط برای حکومت بعث عراق و گروهک معاند نفاق پیش آمده بود که در این شرایط می‌توانند به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزنند، اما جمهوری اسلامی ایران و مردم استان کرمانشاه نشان دادند که در هر شرایطی آمادگی دفاع از کشور را دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه مردم ما باید عملیات مرصاد را به عنوان یک حرکت قابل توجه و نقطه برجسته همواره مد نظر داشته باشند، عنوان کرد: در این دفاع زن و مرد و پیر و جوان سر از پا نشناختند و با ایثار جان و هستی خودشان آنچه را که اتفاق افتاد، محقق کردند.

این مسئول با اشاره به اینکه نامگذاری این روز به عنوان روز ملی کرمانشاه بهترین انتخاب ممکن بود، بیان داشت: این روز هم باید در تقویم ملی ثبت شود و هم نتایج و ثمرات آنکه همان ارزش‌های دفاع مقدس است، به نسل‌های مختلف منتقل شود.

فاضلی زاد تصریح کرد: فرهنگ مقاومت، فرهنگی است که در تمام کشورها، ادیان و مذاهب از آن به عنوان یک ارزش یاد می‌شود و سالروز عملیات مرصاد و «روز ملی کرمانشاه» روز نمادینی برای مقاومت است.

وی عملیات مرصاد را ختم توطئه‌های بعدی دشمن علیه نظام و کشور دانست و افزود: سال‌های سال پس از آن ایران اسلامی در امنیت کامل و رو به جلو در حرکت بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل به مناسبت روز ملی کرمانشاه گفت: امسال نیز برنامه‌هایی به این منظور در نظر گرفته شده که از آن جمله می‌توان به برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مرصاد اشاره کرد.

این مسئول تصریح کرد: این جشنواره، جشنواره خوب و ارزشمندی است و تلاش ما نیز این است که سال به سال آن را تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه امسال گروه‌های خوبی از سراسر کشور در این جشنواره شرکت کرده‌اند و انعکاس آن نیز تا این لحظه خوب بوده است، گفت: با توجه به اینکه مرکز برگزاری این جشنواره استان کرمانشاه و شهرستان اسلام آباد غرب بوده و به مناسبت سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد است، می‌تواند به موضوع ثبت روز ملی کرمانشاه نیز کمک کند و مؤثر واقع شود.

کد خبر 4675117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha