پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۱۷

فرمانده سپاه استان بوشهر:

کنگره شهدای دریایی در جزیره خارگ برگزار می‌شود

کنگره شهدای دریایی در جزیره خارگ برگزار می‌شود

بوشهر - فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: کنگره شهدای دریایی در جزیره خارگ برگزار می‌شود.

سردار علی رزمجو در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با هماهنگی‌های انجام شده قرار شد کنگره سرداران و ۲۰۰۰ شهید استان بوشهر در دیماه امسال برگزار شود.

وی اضافه کرد: برای برگزاری کنگره ساز و کار لازم انجام شد و استارت این کار را از سال گذشته زدیم و هماهنگی‌های لازم انجام گرفت و کمیته‌ها تشکیل شد و شورای سیاست‌گذاری به ریاست امام جمعه بوشهر تشکیل شد و ستاد برگزاری به ریاست استاندار کار را آغاز کردند.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر اضافه کرد: در این کنگره به دنبال کارهایی هستیم که قبل و بعد از کنگره ماندگار باشند از جمله سردیس‌هایی که تولید می‌شود و کتاب‌هایی که نوشته می‌شود برای همیشه قابل استفاده خواهند بود.

وی بیان کرد: در بخش‌ها و شهرها یادواره‌های شهرستانی را برگزار خواهیم کرد. اجلاسیه‌های مختلفی را با حضور اقشار مختلف خواهیم داشت و همه این برنامه‌ها به کنگره نهایی ختم می‌شود.

سردار رزمجو از برگزاری کنگره شهدای دریایی در جزیره خارگ خبر داد و خاطرنشان کرد: همه نهادها و افراد برای برگزاری باشکوه این مراسم در جزیره خارگ اعلام آمادگی کرده‌اند و امیدواریم بتوانیم دین خود را به شهدا عمل کنیم.

کد خبر 4675331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha