پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ فروردین ۱۳۸۶، ۹:۰۳

برای بازدید از نمایشگاه کتاب؛

نمایندگان بنگاه های ادبی و نشر به ایران سفر می کنند

نمایندگان بنگاه های ادبی و نشر به ایران سفر می کنند

نمایندگان و مدیران برخی بنگاه های ادبی و نشر، بالاخص موسسات بریتانیایی برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران به ایران سفر می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان، مدیران و برخی از صاحبان بنگاه های ادبی و موسسان نشر کتاب، برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران به ایران دعوت شده اند.

تاکنون سفر نماینده بنگاه ادبی و نشر کتاب " السویر " در بریتانیا و هلند، نماینده اتحادیه ناشران بریتانیا، " عدنان سالم " رئیس اتحادیه ناشران سوریه ، نماینده " انتشارات تیلر اند فرانسیس " و نماینده انتشارات " جان وایلی" به ایران تائید شده است .

این سفر با هماهنگی و به دعوت معاونت بین الملل بیستمین نمایشگاه کتاب تهران و همچنین برخی از نمایندگان موسسات نشر بین المللی در تهران صورت گرفته است .

بر اساس این گزارش، بیشترین تعداد ناشر خارجی شرکت کننده در نمایشگاه کتاب تهران از بریتانیا هستند .

 

کد خبر 467547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha