به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا شاه محمدی روز چهارشنبه در آستانه هفته ملی مهارت در نشست با رسانههای استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: عامل فاصله بین دانشگاه و صنعت فقر فرهنگ مهارت آموزی است. اگر بین صنعت و دانشگاه اهرمی مثل مهارت به وجود آید قطعاً فارغ التحصیلان دانشگاه میتوانند یا صنعتگر شوند یا در کنار صنایع خدمترسانی کنند و موجب رونق کسب و کار شوند.
وی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای با طرحهایی که در سیاست گذاریهای خود اعمال میکند میتواند در کنار دانشگاه و صنایع قرار بگیرد و ارتباط صنعت و دانشگاه را با مهارت افزایی به هم نزدیک کند تا مهارت به وجود آید.
شاه محمدی خاطرنشان کرد: نیروی انسانی ماهر و متعهد سرمایه بزرگ برای توسعه، پیشرفت و اقتصاد یک کشور به شمار میرود اگر بهترین تجهیزات و ظرفیتها برای تولید مهیا باشد، اما نیروی ماهر انسانی در کنار این ظرفیتها قرار نگیرد، عملاً سرمایهگذاری هدر رفته است زیرا صنعت نیاز به نیروی انسانی ماهر دارد تا بتوانند تجهیزات را هدایت کند.
وی بیان داشت: اداره کل آموزش و فنی حرفه ای استان مرکزی بر همین اساس و اعتقاد و با هدف نهادینه کردن فرهنگ مهارت آموزی و مهارت افزایی برنامه سه سالهای را با چهار محور و هدف سیاست گذاری کرده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی، توسعه فرهنگ مهارت آموزی و مهارت افزایی، اجرای آموزشهای مهارتی بر مبنای تقاضا محوری، توسعه آموزشهای مهارتی در راستای عدالت اجتماعی و ارائه آموزشهای با کیفیت را چهار محور سیاستگذاری سه ساله این اداره کل برشمرد.
شاه محمدی اظهار داشت: در ارتباط با طرح ایران مهارت باید گفت که این طرح، یک طرح مشترک بین آموزش فنی و حرفه ای و آموزش و پرورش استان مرکزی برای دانش آموزان مقاطع هفتم، هشتم و نهم است.
وی ادامه داد: تاکنون بالغ بر ۱۰ هزار و ۷۰۰ دانشآموز، از آموزشهای این طرح بهرهمند شدند و پیشبینی میشود تا پایان سال تحصیلی ۹۸-۹۷ این رقم به ۱۲ هزار نفر برسد در حالی که در سال تحصیلی گذشته این تعداد شش هزار نفر ثبت شده است.
شاه محمدی تصریح کرد: همچنین سال گذشته با هدف توسعه فرهنگ مهارت آموزی ۶۳ همایش در مناطق محروم و کم برخوردار استان برگزار شده و شورای مهارت نیز به ریاست استاندار مرکزی و در شهرستانها به ریاست فرمانداران راه اندازی شده است.
نظر شما