پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

مشکلات آب و برق شهرک صنعتی شمس آباد تا پایان سال رفع می شود

مشکلات آب و برق شهرک صنعتی شمس آباد تا پایان سال رفع می شود

ری- وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مشکلات آب و برق شهرک صنعتی شمس آباد تا پایان سال رفع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از چند کارخانه و واحد صنعتی شهرستان ری در شهرک صنعتی شمس آباد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مشکلات آب و برق شهرک صنعتی شمس آباد تا پایان سال رفع می‌شود.

رحمانی در ادامه با بیان اینکه بنا بر توصیه رهبر باید بر رونق تولید متمرکز شویم تا تولید و اشتغال محقق شود افزود: شکست تحریم‌ها و پیروزی ملت ایران زمانی است که کارخانه‌ها راندمان کاری دارند و کارگران به اشتغال مشغول هستند و خوشبختانه مشاهده می‌کنیم که این امر با تدابیر و توصیه های خوب رهبر محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه کشور ما در بسیاری از جهات خودکفا شده است گفت: بسیاری از محصولات تولید کارخانه‌های داخلی هستند و ما امروز با اتکا بر توانایی‌هایمان صادرات داریم و از واردات در بسیاری از موارد بی نیاز هستیم.

وزیر صنعت معدن و تجارت اظهار با بیان اینکه برای همه شهرک‌های صنعتی در زمینه تولید و هم وضعیت آن‌ها از نظر زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، تصفیه‌خانه، راه و شهرسازی و سایر موارد برنامه های مناسبی را در نظر گرفته ایم اظهار داشت: با افتتاح کارخانه سازه‌های فلزی که امروز صورت گرفت گام خوبی جهت رفع بیکاری برداشته شد لذا مسئولین موظف هستند تسهیل گری در امور تولید و اشتغال را با جدیت دنبال کنند.

بر اساس این گزارش وزیر صنعت معدن و تجارت، کلنگ احداث راه دسترسی دوم به شهرک صنعتی شمس آباد با هدف تسهیل دسترسی صنعتگران و کارگران را بر زمین زد و مقرر شد این پروژه تا پایان بهمن ۹۸ با اعتباری بالغ بر ۲۱ میلیارد ریال به بهره برداری برسد.

 

کد خبر 4675742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha