پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۴

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری:

تکمیل پروژه راه آهن مبارکه – شهرکرد نیازمند اعتبارات بیشتری است

تکمیل پروژه راه آهن مبارکه – شهرکرد نیازمند اعتبارات بیشتری است

شهرکرد- مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: تکمیل پروژه راه آهن مبارکه – شهرکرد نیازمند اعتبارات بیشتری است.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسینی بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی استان، اظهار داشت: برای احداث راه آهن مبارکه – شهرکرد اعتبار ۱۷۰ میلیارد تومان برنامه ریزی شده اما حدود ۱۵۰ میلیارد تومان دیگر تنها برای یک مسیر نیاز است و باید این اعتبار افزایش یابد.

وی بیان کرد: پروژه محور شهرکرد- بن – داران نیز چهار خطه بوده و به ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: تکمیل راه آهن مبارکه – شهرکرد نیازمند اعتبارات بیشتری است. بیان کرد: ورود راه آهن به استان زمینه ساز توسعه و پیشرفت چهارمحال و بختیاری در تمام بخش‌ها می‌شود.

کد خبر 4676347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha