پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ فروردین ۱۳۸۶، ۱۵:۰۲

دبیرکل حزب الله لبنان :

لحود تا آخرین لحظه در سمت خود باقی می ماند / جناح حاکم از خون حریری بهره برداری سیاسی می کند

لحود تا آخرین لحظه در سمت خود باقی می ماند / جناح حاکم از خون حریری بهره برداری سیاسی می کند

دبیرکل حزب الله لبنان با تاکید بر اینکه رئیس جمهوری این کشور تا آخرین لحظه دوره قانونی ریاست جمهوری خود در سمت خویش باقی می ماند؛ جناح حاکم موسوم به 14 مارس را به سوء استفاده از ترور رفیق حریری برای رسیدن به اهداف سیاسی خود متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "سید حسن نصرالله" دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود در مراسم فارغ التحصیلی شماری از دانشجویان یک دانشگاه  در شهر بیروت بار دیگر تاکید کرد: مقاومت لبنان تا زمانی که تهدیدهای اسرائیل وجود دارد، باقی خواهد ماند.

وی در این سخنرانی که توسط شبکه های خبری عرب زبان "العالم" و "العربیه" به طور مستقیم پخش می شد، خاطر نشان کرد که کشمکش برای تشکیل دولت درباره نوع ساختار نبوده، بلکه درباره چگونگی هویت، ماهیت و فرهنگ لبنان است.

سید حسن نصرالله در ادامه به تلاش های جناح حاکم بر قدرت در لبنان برای سلطه بر نهادهای این کشور اشاره کرد و گفت : این جناح با حمایت بین المللی طرحی را برای سلطه برکشور تدوین کرده است. وی همچنین به اقدام جناح حاکم درتسلط بر نهادهای لبنان از جمله دولت و دستگاه  قضایی اشاره کرد.

وی افزود: جناح حاکم از خون "رفیق حریری" نخست وزیر پیشین لبنان برای به دست آوردن اهداف سیاسی خود سوء استفاده
می کند.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت : مجلس نمایندگان کنونی دستاورد و نتیجه یک قانون انتخاباتی فاسد و ائتلافی فریبکارانه است و  جناح حاکم، زمان انتخابات پارلمانی را در پاسخ به تمایل "جرج بوش"  رئیس جمهوری آمریکا انتخاب کرده است.

وی بار دیگر دولت کنونی لبنان به ریاست "فواد سنیوه" را نامشروع و غیر قانونی خواند و گفت : بیش از نیمی از ملت لبنان دولت سنیوره را غیر قانونی می دانند.

سید حسن نصرالله درباره "امیل لحود" رئیس جمهوری لبنان و دوره ریاست جمهوری وی تاکید کرد : رئیس جمهوری لبنان تا آخرین لحظه دوره قانونی ریاست جمهوری خود در سمتش باقی خواهد ماند.

وی رئیس جمهوری لبنان را فردی قوی دانست و وی را پاسدار و مدافع واقعی منافع ملی لبنان معرفی کرد و بر وجود حمایت  جریان های سیاسی و مردمی از لحود تاکید کرد.

کد خبر 467852

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha