پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ مرداد ۱۳۹۸، ۸:۱۴

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین:

قاچاقچی اقلام آرایشی در قزوین به ۳۸۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد

قاچاقچی اقلام آرایشی در قزوین به ۳۸۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد

قزوین- مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین از محکومیت ۳۸۰ میلیون ریالی عامل قاچاق بیش از ۵ هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی در قزوین خبر داد.

محمود احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان قزوین در حین انجام مأموریت در اتوبان قزوین – زنجان با مشکوک شدن به یک خودرو عبوری پس از متوقف ساختن آن ۵ هزار قلم انواع اقلام آرایشی و بهداشتی را کشف کردند.

مدیر کل تعزیرات حکومتی افزود: پس از بررسی، پرونده تشکیل و برای رسیدگی به شعبه پنجم تعزیرات حکومتی شهرستان قزوین ارجاع شد و این شعبه با احضار متهم و بررسی اسناد و مدارک موجود، تخلف انتسابی را محرز تشخیص داده و متهم را به ضبط کالای مکشوفه به نفع دولت و پرداخت ۳۸۰ میلیون ریال جریمه نقدی در حق دولت محکوم کرد.

کد خبر 4678923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha