پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۰۸

رئیس پلیس امنیت عمومی ایلام:

عامل انتشار تصاویر خشونت آمیز در ایلام دستگیر شد

عامل انتشار تصاویر خشونت آمیز در ایلام دستگیر شد

ایلام - رئیس پلیس امنیت عمومی ایلام از دستگیری عامل انتشار تصاویر خشونت آمیز در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی جمشید پور ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی انتشار تصاویر خشونت آمیز و محرک در فضای مجازی (اینستاگرام) موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با تلاش و اقدامات اطلاعاتی کارشناسان فضای مجازی پلیس امنیت عمومی استان مشخص شد که عامل انتشار تصاویر خشونت آمیز، فردی با هویت معلوم و از اراذل و اوباش بوده است.

جمشید پور تصریح کرد: پس از هماهنگی با مقام قضائی متهم دستگیر در یک عملیات پلیسی دستگیر شد.

وی تصریح کرد: متهم پس تحقیقات لازم و اظهار ندامت و حذف تصاویر خشونت آمیز از صفحه اینستاگرام خود، تحویل مراجع قضائی شد.

وی از کاربران فضای مجازی درخواست کرد: اخلاق اسلامی و هنجارهای اجتماعی را در فضای مجازی رعایت کنند و از درج هرگونه مطلب تحریک آمیز و خلاف شرع و مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران اکیداً خودداری کنند.

کد خبر 4679416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha