پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مرداد ۱۳۹۸، ۹:۵۳

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

تولید محصولات سالم کشاورزی توسط بانوان در قزوین توسعه می یابد

تولید محصولات سالم کشاورزی توسط بانوان در قزوین توسعه می یابد

قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: با احیای کسب و کارهای فراموش شده در حوزه زنان روستایی، تولید محصولات سالم کشاورزی توسط زنان در قزوین توسعه می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه هماهنگی کارشناسان امور زنان شهرستانها صبح روز سه شنبه با حضور فروغ السادات بنی هاشم، مدیرکل دفتر امور زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی، فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و جمعی از بانوان در سالن باغستان قزوین برگزار شد.

فاطمه خمسه در این جلسه اظهارداشت: زنان در حوزه اشتغال روستایی و تولید کشاورزی و توسعه پایدار نقش مهمی دارند اما جایگاه آنها کمتر دیده شده لذا باید تلاش کنیم نقش آنها برجسته شده و هویت داده شود.

وی اضافه کرد: دفتر امور زنان وزارت جهاد کشاورزی در مسیر معرفی توانمندی های زنان با انتخاب زنان تسهیل گر نقش موثری ایفا کرده و با تقویت ارتباط زنان با نهادهای متولی می توان به نتایج خوبی رسید.

خمسه تصریح کرد: انتخاب تسهیل گر روستایی از کارهای مهمی است که توانسته شاخص های زیادی را معرفی کند و  با اجرای طرح تسهیل گر زنان روستایی زمینه آموزش های لازم مهیا شده و نیازهای آنها شناسایی شده است.

وی بیان کرد: ایجاد صندوق های خرد روستایی برای زنان برای دسترسی به تسهیلات ارزان قیمت از کارهای خوب انجام شده  است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: در استان قزوین به دنبال احیای کسب و کارهای کنار گداشته شده هستیم  و با اجرای طرح وکسب و کارهای جدید توانسته ایم در حوزه صنایع دستی و کشت های کشاورزی برخی کسب و کارها را دوباره احیا کنیم.

تولید محصول سالم از برنامه های مهم جهاد کشاورزی است

خمسه اضافه کرد: در روستاهایی رفتیم که مردان سبزی کشت می کردند و از سم و کود اضافی استفاده می شد که در این راستا  آموزش زنان را جدی گرفتیم و با فرهنگ سازی زمینه توانمندی سازی و جایگزینی آنها را با زنان فراهم شده است.

وی اظهارداشت: پروژه تولید سبزی سالم را در استان اجرایی کردیم و با کنترل سموم تلاش شده است تولیدات محصولات سالم محقق شود و ما نیز دنبال توسعه محصولات سالم توسط بانوان هستیم.

خمسه اضافه کرد: نیاز زنان شهری و روستایی با هم فرق دارد و هنوز نیازهای اولیه زنان روستایی پاسخ داده نشده و اگر در شهر  نیاز بانوان امور رفاهی و استخر و امور ورزشی است در روستاها باید نیازهای اساسی و اولیه مورد توجه باشد.

وی بیان کرد: با راه اندازی دفتر محیط زیست و سلامت غذا در استان اقدامات موثری برای فعالیتهای فرهنگی هم صورت گرفته و در تامین امنیت غذایی جدی هستیم.  

مشاور امور زنان وزیر جهاد کشاورزی پس از این جلسه از محصولات گواهی شده انگور، کانون یادگیری و یاد دهی سبزی، گلخانه تولید سیفی و سبز، باغچه خانگی و گلخانه تولید گیاهان زینتی در شهرهای قزوین و آبیک دیدن خواهد کرد.

کد خبر 4680036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha