پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۱۰

تیم دارت مؤسسه طلوع مهر قم قهرمان مسابقات دانشجویان کشور شد

تیم دارت مؤسسه طلوع مهر قم قهرمان مسابقات دانشجویان کشور شد

قم - تیم دارت مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر قم توانست با غلبه بر رقبای خود، قهرمان چهارمین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان کشور شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم دارت موسسه آموزش عالی طلوع مهر به مسابقات چهارمین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان کشور که در دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار شد اعزام شد و در میان ۴۰ تیم توانست با غلبه بر رقبای خود قهرمان چهارمین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان شوند.

تیم دارت طلوع مهر در گروه خود توانست به عنوان صدر نشین به مرحله بعدی صعود کرده و به هشت تیم اول راه پیدا کند؛ دانشجویان موسسه آموزش عالی طلوع مهر توانستند در این گروه نیز بر رقبای خود غلبه کرده و به چهار تیم اول صعود کنند و بالاخره تیم اعزامی طلوع مهر با پیروزی بر تیم دارت دانشگاه سمنان، مقام قهرمانی را از آن خود کرد.

سید محسن سیدی و ابوذر نجفی دانشجویان اعزامی تیم دارت طلوع مهر بودند که توانستند مقام قهرمانی چهارمین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان کشور را برای موسسه طلوع مهر به ارمغان آورند.

کد خبر 4680780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha