پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۵۷

معاون سیاسی, امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان:

زمینه مشارکت و حضور حداکثری مردم در انتخابات فراهم شود

زمینه مشارکت و حضور حداکثری مردم در انتخابات فراهم شود

سنندج - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان از فرمانداران خواست با تمهیدات گوناگون زمینه مشارکت و حضور حداکثری مردم در انتخابات سال جاری را فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان, حسین خوش اقبال در همایش فرمانداران به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: مهمترین کار وزارت کشور برگزاری انتخابات است و فرمانداران باید با جدیت و برنامه ریزی به فضای انتخابات ورود و زمینه حضور ومشارکت حداکثری مردم را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری و برگزاری انتخابات مورد وثوق همه جریانات سیاسی داخل نظام باید مورد توجه باشد، افزود: لازم است فرمانداران در شهرستان ها با برآورد دقیق از حوزه انتخابیه بر قانون اشرافیت کامل داشته باشند.

معاون سیاسی, امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در ادامه بر زمینه سازی برای حضور بانوان در عرصه انتخابات تاکید کرد و ادامه داد: تلاش شود از بانوان نیز در هیات های اجرایی استفاده و معتمدین هر شهرستان نیز شناسایی و معرفی شوند.

خوش اقبال شناسایی محل های اخذ رای، استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاری ها و روحانیون را خواستار شد و یاداور شد: در هفته دولت و تا زمان برگزاری انتخابات در اسفندماه از تریبون های مختلف خدمات نظام و دولت را به مردم اطلاع رسانی کنید.

وی در پایان سخنان خود بیان کرد: بازتاب خدمات نظام و دولت و اطلاع رسانی آن خدمات می تواند به ایجاد نشاط و امیدواری در جامعه کمک کند.

کد خبر 4680834

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha