به گزارش خبرنگار مهر, فرانک قدسی عصر سه شنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان کردستان, اظهار داشت: علل اصلی آسیبهای اجتماعی باید ریشهیابی شود و راهکارهای مناسب پیشگیری از طلاق ارائه شود و ادارات ذیربط در زمینه آسیب طلاق موظف هستند هماهنگیهای لازم را داشته باشند و از پراکنده کاری اجتناب کنند.
وی با بیان اینکه هر کدام از ادارات دست اندر کار، انجام بخشی از کارهای سند طلاق را بر عهده داشته اند, افزود: صاحبنظران و پژوهشگران باید برنامه عملیاتی برای کاهش طلاق و افزایش ازدواج را در اختیار دستگاههای اجرایی قرار دهند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان با اشاره به اینکه یکی از آسیبهایی که در این حوزه با آن مواجه هستیم، پراکندهکاری در زمینه آسیبهای اجتماعی است, ادامه داد: سال گذشته ۶۴ سمن در زمینه آموزش و مشاوره پیش از ازدواج و پیشگیری از طلاق در استان فعالیت می کردند.
قدسی با بیان اینکه سنندج و سقز بالاترین و سروآباد کمترین آمار طلاق استان را دارند, یاداور شد: یکی دیگر از آسیبهایی که در حوزه ازدواج با آن مواجه هستیم، ازدواجهای زودهنگام اجباری دختران زیر ۱۸ سال است که باید راهکاری مناسب برای مقابله با این پدیده داشته باشیم.
نظر شما