به گزارش خبرگزاری مهر، اله مراد عفیفی پور با اشاره به ظرفیت های دریایی و بندری سواحل مکران اظهارداشت: بندر جاسک با داشتن ظرفیت های دریایی مناسب نقشی محوری را در حوزه صادرات و دسترسی به بازارهای هدف در کشورهای منطقه ایفا می کند.
وی افزود: در این راستا راه اندازی خط سوم تجاری در بندر جاسک با هدف توسعه صادرات کانتینری به مقصد کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریای عمان امروز به صورت ازمایشی آغاز شد.
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: در قالب این خط کامیون های یخچالی حامل محموله های کشاورزی، صیفی جات و تره بار با استفاده از رمپ شناور و زیر ساختهای احداث شده توسط سازمان بنادر و دریانوردی روی یک فروند شناور لندینک کرافت بارگیری و عازم کشور عمان شد.
عفیفی پور تصریح کرد: پس از ارزیابی دقیق و بازخوردی که از این اجرای آزمایشی خط دریایی خواهیم گرفت در آینده ای نزدیک شرایطی را فراهم می کنیم تا با حجم بیشتر و سرعت شتابنده تر این فعالیت تداوم یابد.
وی با اشاره به عملکرد چهار ماهه نخست بندر جاسک گفت: در حوزه صادرات، رشد خوب و قابل توجهی را شاهد بودیم واین امر باعث شد تا با فراهم آوردن زیر ساخت های لازم در بندر جاسک و دیگر بنادر کوچک سواحل مکران روند توسعه تجارت منطقه ای را به شکل شتابنده تری دنبال کنیم.
شایان ذکر است، بندر ﺟﺎﺳﮏ به عنوان بندر صادراتی مهم ﺑﺎ ﮐﺎﺭﺑﺮﯼ ﭼﻨﺪﻣﻨﻈﻮﺭه ﺗﺠﺎﺭﯼ، ﺻﯿﺎﺩﯼ ﻭ ﻣﺴﺎﻓﺮﯼ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺷﺮﻕ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ(سواحل مکران) ﻭﺍﻗﻊ شده ﺍﺳﺖ.
این ﺑﻨﺪﺭ جاسک ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺣﻮﺿﭽﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻭﺳﻌﺖ ۲۶ ﻫﮑﺘﺎﺭ ﻭ ۱۱ ﻫﮑﺘﺎﺭ ﺍﺭﺍﺿﯽ ﭘﺴﮑﺮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺁﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ۶ ﻫﮑﺘﺎﺭ ﺑﻪ وسعت ﺍﯾﻦ ﺍﺭﺍﺿﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﻮﺩ.
گفتنی است، ﺍﺳﮑﻠﻪ های ﺍﯾﻦ ﺑﻨﺪﺭ ﭼﻨﺪﻣﻨﻈﻮﺭه با رسیدن عمق آن به ۴.۷ متر پس از انجام لایروبی، ﺍﺯ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﭘﻬﻠﻮﮔﯿﺮﯼ شناورهای فلزی و ﻟﻨﺞ ﻫﺎﯼ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ و بستر مناسبی برای پذیرش شناورهای بزرگ تر فراهم شده است
نظر شما