به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، سردار سرتیپ مهدی محمدی فرد معاون حقوقی و پارلمانی نیروی انتظامی که در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با خبرنگاران سخن می گفت اظهار داشت: نظر سنجی انجام شده در تهران در خصوص بدحجابی و آثار آن نشان می دهد 83 درصد شهروندان معتقدند بدحجابی امنیت اخلاقی جامعه را به خطر انداخته است و 78 درصد نیز بر این باورند که این پدیده ، ضد فرهنگی است.
وی افزود: تعدادی از والدین افراد بدحجاب از نیروی انتظامی برای ارشاد و اصلاح فرزندانشان در خواست کمک کردند و تعدادی از افراد بدحجاب نیز اعلام کردند جامعه آنها را وادار به این پدیده کرده و در صورت برخورد ، اصلاح پذیر هستند.
معاون حقوقی و پارلمانی ناجا ادامه داد: نیروی انتظامی بر اساس معیارهای و ویژگیهایی که توسط ستاد امر به معروف ، شورای فرهنگ عمومی و مراجع ذیربط تبیین شد، مصادق بد حجابی را مشخص و تا اردیبهشت ماه نسبت به این موضوع اطلاع رسانی و پس از آن برای مقابله جدی و مستمر با بدحجابی اقدام خواهد کرد.
وی شلوار کوتاه از مچ به بالا ، مانتوهای کوتاه و تنگ ، لباس های چسبان و تنگ ،شالهای روز سرکه مو را به طور کامل نپوشاند و مانتوهای آستین کوتاه را از مصادیق بارز بدحجابی عنوان کرد.
سردار سرتیپ محمدی فرد در عین حال به خبرنگاران گفت: که در اجرای طرح مقابله با بد حجابی نباید از کلمه "برخورد" استفاده شود و بهتر است از این اقدام با عنوان " اعمال قانون " که در هر مورد و همیشه انجام می شود تعبیر کرد.
معاون حقوقی و پارلمانی نیروی انتظامی درادامه متذکر شد: ماموران این نیرو در مرحله نخست اقدام به ارشاد و تذکر نسبت به افراد بد حجاب خواهند کرد و در صورت عدم رفع اشکال افراد بد حجاب دستگیر و به مراکز انتظامی منتقل شده و پس حضور والدین آنها و رفع اشکال آزاد می شوند.
وی افزود: اگر هیچ یک از برخوردهای ارشاد و یا انتظامی کار ساز نباشد برخورد قضایی که پیش بینی می شود که بسیار اندک باشد ، صورت گرفته و افراد بد حجاب برای اجرای قانون به مراجع قضایی معرفی می شوند.
این مقام مسوول نیروی انتظامی در خصوص معافیت های افراد به دلیل افزایش یا کاهش وزن و بررسی مجدد این موضوع در خصوص برخی از افراد مشمول این نوع معافیت ، گفت: تعدادی از کسانی که مشمولاین معافیت شده بودند سو استفاده و تخلف کرده اند که از آنها خواسته شده مدارک خود را جهت بررسی مجدد به معاونت نظام وظیفه ارائه دهند.
سردار سرتیپ محمدی فرد اضافه کرد: اگر مشخص شود کسانی که بر اساس این نوع معافیت از خدمت نظام وظیفه معاف شده اند طبق قانون صورت گرفته موضوع تایید می شود ؛ در غیر این صورت بر اساس قانون در این خصوص اقدام خواهد شد.
خبرنگاری از معاون حقوقی و پارلمانی نیروی انتظامی در خصوص الزامی بودن همراه داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت توسط شهروندان سوال کرد که وی پاسخ داد: این کارت در جهت شناسایی افرادی که خدمت کرده و یا ازخدمت معاف شده اند از مشمولان فراری و غایب صورت می گیرد.
نظر شما