به گزارش خبرنگار مهر، اقبال عباسی شامگاه دوشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان استان اظهار داشت: برای پیست اسکی کوهرنگ و بارده از اعتبارات شهرستان های مربوطه به منظور ساماندهی این پیست ها تخصیص داده شود.
وی با تاکید بر ایجاد مجتمع تفریحی در این پیست ها، افزود: تدارک پارکینگ خودرو و سرویس بهداشتی برای این اماکن لازم است که باید در اولویت نخست توسط بخش خصوصی و در غیر این صورت با همکاری ارگان هایی همچون ورزش و جوانان و دهیاری محقق شود.
عباسی با بیان اینکه طلاق به دلیل عدم شخصیت شناسی طرفین از یکدیگر صورت میگیرد، افزود: طلاق گاهی عامل نجات بوده و لازم است.
وی گفت: بسیاری مسئولان خواسته های جوانان را به درستی درک نمیکنند و با اعمال تصمیمات نادرست نتیجه منفی خواهند گرفت که این مهم با مطالعه و پژوهش برطرف خواهد شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در درجه نخست مسائل اقتصادی و معیشت عامل طلاق و ازدواج نیست.
عباسی تاکید کرد: باید علاوه بر ارائه آمار طلاق و ازدواج، یک تحلیل جامع روی این آمارها داشت و در نهایت راهکار مناسب ارائه کرد.
وی آموزش زوجین قبل از ازدواج، تامین اعتبارات، آموزش و هدایت و فرهنگ سازی برای اجتماعی کردن ازدواج و طلاق را از مواردی برشمرد که باید توسط متولیان در دستور کار قرار گیرد.
عباسی بیان کرد: آموزش و فرهنگ سازی در راستای ازدواج توسط بخش خصوصی براحتی و بهتر از دستگاه های دولتی می تواند محقق شود.
نظر شما