ناصر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر از راه اندازی یک مرکز نوآوری در این دانشکده خبر داد و اظهار داشت: بنا داریم بخشی از فارغ التحصیلانمان را که در فعالیتهای تحقیقاتی شان به یک فرمولاسیون و یا یک محصول دست می یابند، برای مدت ۶ ماه تا یک سال و شاید حتی ۲ سال، در مجموعه نوآوری، کنار خود حفظ کنیم.
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه این اقدام هم به نفع فارغ التحصیل و هم بهسود دانشگاه خواهد بود، افزود: با این طرح، در تلاش هستیم تا امکانی فراهم سازیم که فارغ التحصیلان در قالب طرح سربازی همچنان در دانشگاه به فعالیت علمی و تحقیقاتی ادامه دهند و دستاوردها را پخته تر و عملیاتی کنند.
محمدی درباره مزیت اجرای این طرح در مرکز نوآوری این دانشکده، گفت: با این رویه، هم برای فارغ التحصیلانمان شغل ایجاد می شود و هم دستاوردهای آنها بصورت دانش فنی به صنعت ارائه خواهد شد.
وی با بیان این مطلب که راه اندازی این مرکز در مرحله جایابی فیزیکی قرار دارد، اضافه کرد: فارغ التحصیلان در این مراکز می توانند پروژه های خود را به محصول صنعتی تبدیل و در واقع دستاوردشان را کاملتر و تجاری سازی کنند. این دانشکده در تلاش است با تولید دانش بومی به حوزه های صنعتی کشور در راستای رفع نیازهای کشور کمک کند.
نظر شما