پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۰۵

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان:

تولیدکنندگان کردستانی ثبت‌نام در سامانه انبارها را جدی بگیرند

تولیدکنندگان کردستانی ثبت‌نام در سامانه انبارها را جدی بگیرند

سنندج - دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان گفت: ثبت‌نام در سامانه جامع انبارها توسط تولیدکنندگان باید به طور جد پیگیری شود وهرچه زودتر در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خداویسی بعد از ظهر دوشنبه در نشست کارگروه فرهنگی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان با تولیدکنندگان  با تاکید برلزوم ثبت نام تولید کنندگان در سامانه انبار، اظهار داشت:‌ این سامانه عاملی برای حمایت از تولید و تولیدکنندگان است  و به کنترل قاچاق کمک می کند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان  با اشاره به اینکه حمایت از کالای داخلی و رونق تولید نیازمند فرهنگ سازی است، افزود:  کار تولیدکنندگان در شرایط اقتصادی و تحریم‌های امروز کاری جهادی است و حمایت همه جانبه تمام دستگاه های دولتی را می طلبد.

وی بر سرمایه های اجتماعی موجود در جامعه تاکید کرد و گفت: تنها دلیل رشد کشورهای پیشرفته وجود منابع مالی نبوده بلکه رشد همزمان سرمایه های اجتماعی و فرهنگی موجود در جامعه بوده که سبب ایجاد خروجی مناسب شده است.

خداویسی ادامه داد: افراد بسیاری هستند که به جای منافع ملی به منافع شخصی اهمیت می دهند و همین سبب تزلزل در سرمایه اجتماعی ما می شود .

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان  با اشاره به این موضوع که فرهنگ سازی در خصوص حمایت از کالای داخلی امری زمان بر است، اضافه کرد: پس ما نیازمند همیاری تمام دستگاه های فرهنگ ساز از جمله صدا و سیما، رسانه ها ، اموزش و پرورش و سایر دستگاه ها هستیم تا بتوانیم این دوران را سریع تر طی کنیم.

خداویسی یادآور شد:برای حمایت از تولیدکننده و تولیدات استان باید به معرفی شرکت‌های تولیدکننده و محصولات او پرداخت و امیدواریم روزی دغدغه‌های تولیدکنندگان برطرف شود و با خیال راحت به تولید کالا بپردازند

.

کد خبر 4685682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha